Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hát, első beadandó szerintem lehet. vagy egy egyszerűbb vizsgafeladat, bár szerintem jobb akkor már külön tesztelni, hogy a diák ismeri-e a cin, for, if utasításokat.
nyelv vs programozás: szerintem nagyon is közel állnak egymáshoz. még tétel is van rá, hogy az emberi nyelvek Turing nehezek. Turing pedig nyelvész volt. svédnél konkrétan ki is használtam ezt a fajta gondolkodást: időm nyelvi automatizmusokra nem volt, ellenben logikából és memóriából alapfokig eljutottam, kb procedurális módon (ha kérdőmondat, első output megfelelő állítmány). formális nyelveket nem véletlenül hívják így. felépítésben is van hasonlóság, mind program-, mind élő nyelveknél megfigyelhető, hogy minél feljebb haladunk, annál kevésbé lesz hangsúlyos a szintaxis és annál inkább a struktúra/stílus. ahogy egy fogalmazásnál sem már a nyelvtanon van a lényeg (mennie kell, ugyanakkor összefüggőnek is kell lennie), ugynígy design patterneknél sem az a kérdés, hogy lefordul e, hanem hogy tényleg megoldást kínál e az adott magasabb szintű problémára. élő nyelveknél ugyan nagyobb a hibatűrés, viszont másik részről sokkal de sokkal nagyobb a variancia is.
-
7600 GS
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem ennyire bonyolult, mint amennyire a fórumtárs leírta, azért ennyire még nem vagyunk profik (főleg én nem, istenem, hogy mit keresek én infon?)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest