Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
7600 GS
üzenetére
az en megoldasom nem tetszik? lefordul es mukodik, azt csinalja amit irtal
egy smileyt vartam legalabb, hisz benne van majd 10 perc munkamamugy ez tenyleg trivialis feladat, ezeket legegyszerubb leirni papirra, te hogyan oldanad meg. szisztematikusan, lepesrol lepesre. aztan megnezed mit lehet benne automatizalni, mik ismetlodnek stb. legalabb egy kicsit probald meg
-
WonderCSabo
félisten
válasz
7600 GS
üzenetére
A bonyolultat ironikusan értettem. Ez egy mérhetetlenül egyszerű feladat, és nem lehet sokkal egyszerűbben csinálni, mint ahogy a fórumtárs megírta. Egyébként mit vársz még? Gyak az egész program felépítését leírta, ha még ez sem megy, euklideszi algoritmusnak még a pszeudokódja is fenn van wikipédián.
Te magad jelentkeztél, nem?

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
egy smileyt vartam legalabb, hisz benne van majd 10 perc munkam