- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
EQMontoya #3342 üzenetére
Én 136-ot mondanék futtatás nélkül. Többszörös öröklődésnél a this pointert igazítani kell, amit az ún. thunk kód végez. Erről írtam a pimpl példámnál, amikor hatékonysági okból a forwarding fv. hívásokat member pointer-ekkel helyettesítettem. Ha csak az osztály incomplete deklarációját látja a fordító, akkor nem tudja eldönteni, hogy kell-e this pointer igazítás vagy nem, ezért a legrosszabb esetre készült. Ez volt az a bizonyos assembly kód, amit a VS feltehetőleg rosszul linkelt. Ha azonban a a forward deklarációban közöljük, hogy a szóban forgó osztály _single_inheritance (MS kulcsszó), akkor nem generálja a felesleges thunk kódot, és jól működik. A gcc-nek nem okozott ez problémát, persze az is generálta a thunk kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest