- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
ToMmY_hun #3255 üzenetére
Végül is, te tudod... A tapasztalatom az, hogy sokszor érdemes az egyszerű problémát egyszerűen megoldani. Ha saját megoldást dolgozol ki, akkor mélyebben megérted a dolgok működését, és később jobban fogod látni, hogy a könyvtári megoldásoknak mik az előnyei, hátrányai, és érdemes-e alkalmazni egyáltalán. Másrészt ezeknek a kész könyvtáraknak az installálása, használatának megtanulása sokszor több időt/energiát emészt fel, mint ha megírod saját magad a kis problémádat megoldó kódot. Persze ha már ismered, akkor más a helyzet. Én pl. a boost-ról (de kicsit a protocol bufferről is) gondolom, hogy jó-jó, de amire használtam (asio) arra túl sok energiát pazaroltam el miatta. Ezek a könyvtárak (a boost főleg) sokszor erősen "túldizájnoltak" és marha nagyok. Belekényszerítenek egy olyan keretbe, ami nem feltétlenül jó az adott feladatra, és ez rengeteg plusz munkát jelent. (ez most nem flame akart lenni, pusztán vélemény!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest