Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
winapit socketet használó programot írok. Amikor egy ezzel kapcsolatot api hívást csinálok az egyik szálból, pl select(), vagy recvfrom(), akkor elszáll a program a fenti hibaüzenettel. Túrtam elég sokat a netet, de nem találtam róla semmi használhatót.
SO-n azt írták, hogy egy kezeletlen exception miatt meghívódik a terminate() ami meghívja az alkalmazás abort()-ját és ezért áll le.
Próbáltam, hogy try-catch blokkba elkapok mindent a függvényhívás körül, de ugyan úgy abortálódott a futás. Egyébként msdn-en semmit nem írnak arról, hogy ezek a függvények exceptiont dobnának.
Én arra gyanakszom, hogy a többszálúság miatt lehet, de minden socketet csak egy, a saját szálából használok. Egyébként is úgy debugoltam, hogy a másik szál aludt, mikor erre a függvényhívásra lépett az utasításszámláló.A másik furcsa jelenség a következő: overloadoltam az operator<<-t az egyik saját osztályomnak. Tökéletesen működik mindig, kivéve abban a szálban, ami a fenti hibát produkálja. Egész pontosan mikor megtörténik az outputra kiírás, akkor is dob egy ilyen hibaüzenetet, de ekkor még tovább tudom futtatni a programot. WTF?
UI: bocs, hogy nem print screeneltem, a szituációban egyszerűbb volt fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest