- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoRtoN Seven
csendes tag
A játékkal még nem túl sokat játszotam de eszméletlen újitásokvannak benne amit még fps ező nem látott. Én imádok xboxon fpsezni jobban szeretek mint pc (nem mindig volt ez ám így) leashelésh nagyon szorakoztató és kontroleren az egész irányitás jól meg van oldva szerintem ha valaki pcn akarja játszani akkor nem árt egy programoszható gombokkal elátott egér mert különben a kombók végre hajtása nagyon körülményes tud lenni. A skillpoint rendszer nekem személyesen nagyon tetszik mert igy az ember nem csak arra figyel hogy júj mi fog történni a következő pályán hanem minden egyes kill érdekli és törekszik minnél szebben megcsinálni a játék folyamatosan tud ujjat mutatni és nehézségi szinttől függetlenül teli van kihívással. A multiplayert még nem igazán volt lehetőségem kipróbálni de a közeljövőben ezt is megfogom ejteni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- iPhone Air 256GB Sky blue független Eladó + 7 Tok
- ÚJ Razer Kraken Kitty BT Quartz Edition Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Radeon Pro WX-3200 VGA 4GB
- Acer V3-731 17"-os laptop, notebook alkatrésznek, vagy felújításra
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest