Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
aktív tag
middlesbrough szépen fordított 0-1-ről.. valami 40x-es oddsa volt, (nem tettem rá). Valósziínűleg a mai eredmények következtében sem mennek tönkre az irodák
-
szállitó
senior tag
Szánalmas arsenal meg én is az vagyok hogy ilyen tetvekre fogadok... 0-1
-
Csazsol
senior tag
Mára:
VAL + BEN -
szállitó
senior tag
VISA t mert arra van kifizetés is... az internet card egy dombornyomásos MASTERCARD nak felel meg ugyhogy olyat még egyet ne kérj!!! ha nem müködött. külömben a betandwin hez a moneybookers a legjobb befizetés talán a kif is a sportinbethez meg a cibröl legegyszerübb utalni 60ft ért és a leggyorsabb is még aznap ott a pénzed visszafelé meg kénap általában de én most megszivtam mert gondjuk volt...
másfél hét lett belöle
Az expekt is korrekt ott is 2nap be és ki fizetés van... ott most extra vbonusz is van melyröl lejebb olvashatsz -
pjtr
aktív tag
válasz
szállitó #2060 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a válaszokat, sztem reggelni fogok a sp-re, és a bwin-re is, mert mi bajom lehet??
Tényleg félek, hogy azt a számlaszámomat fogják buzizni, amire a fizetésem, és az összes pénzügyi dolgom megy, ezért gondoltam erre az internetes kártyára, ott ugyis csak max 5 percig lenne a della, utána menne a fogadásra.
Ha nem fog menni ez a fajta, akkor kérek egy miszterkárdot
Köszi a privit, majd áttanulmányozom rendesen
peti -
L|zsidoboz
őstag
Na jó, expekt-nél is ''okos'' asszisztensek dolgoznak. Feltettem egy kérdést, és 2szer nem arra válaszolt. Inább hagyon az egészet...
-
L|zsidoboz
őstag
Én most átgondoltam ezt a bónusz dolgot. Vegyük alapul, hogy befizetek 20000Ft-ot, akkor 10000 Ft a bónusz. Gondolom a bónusz nem külön kezelendő, az is benne lesz a pénzben, azaz 30000Ft. 1.6os szorzóval kell játszani. Tehát fel kell rakni 10000Ftot egy meccsre. Nem tudom, én amire felrakok 10000Ft-ot, az csak nagyon tuti meccs lehet, annak pedig nem 10000Ft a szorzója. Magyarán eléggé rizikós.
-
szállitó
senior tag
Szabályok:
- A bóusz kizárólag az első befizetésre érvényes,amit 2006 . augusztus 10. és augusztus 27. között kell megtenni.
- Azok az Ügyfeleink akik használták számlájukat 2006 Augusztus 10.-e előtt NEM vehetnek részt a promocióban.
- bónusz kizárólag a promóció idõtartama alatt, ügyfelenként és háztartásonként egy alkalommal vehetõ igénybe.
- A jelenlegi bónuszajánlat más bónuszajánlatokkal nem kombinálható.
- Minimum befizetés 20 euró.
- Maximum bónusz 50 euró.
- A kapott bónuszt legalább háromszor meg kell forgatni a sportfogadás szekcióban ahhoz, hogy az lehívható, vagy a kaszinó-, játék-, vagy pókerszámlára átutalható legyen.
- A fogadás nyereményszorzójának összege el kell, hogy érje a minimum 1.60-at.
- Az Expekt.com fenntartja a jogot, hogy a bónuszigénylést elutasítsa, amennyiben a jelen szabályok, vagy az Általános Szerzõdési Feltételekben foglaltak nem teljesülnek.
- A bónusszal, vagy a bónuszajánlattal kapcsolatos bármi nemû csalási kísérlet a bónusz, és/vagy a bónuszra való jogosultság elvesztését vonja maga után.
- Az ajánlat 2006 augusztus 27.-ig (23:59 KEI) érvényes. - Ha lehívást kezdeményezel mielőtt a bónuszt megforgatnád háromszor, ajánlatunk érvényét veszíti.
EZEK ALAPJÁN JÁR A BONUSZ NEKED IS ...
bocs az elöbbi beirásért... -
szállitó
senior tag
-
szállitó
senior tag
A következőket kell tenned:
1. Regisztrálj nállunk (ha már van nállunk fogadószámlád TE NEM vehetsz részt a promocióban, de elküldhetjük neked jelszavadat ha elfelejtettedhere!).
2. Töltsd fel fogadószámládat 20€-100€ közötti összeggel, augusztus10. és augusztus 27. között.
3. Majd, értesíts minket e-mailben a signup@expekt.com címen. Az egyetlen adat ami benne kell, hogy szerepeljen az az Ügyfélazonosító és a befizetett összeg.
4. Bónuszodat, az az 50% -át a befizetett összegednek a számládon jóváírjuk 48 órán belül.
5. A kapott bónuszt legalább háromszor meg kell forgatni a sportfogadás szekcióban(minimum 1.60-as nyereményszorzóval) ahhoz, hogy az lehívható, vagy a kaszinó-, játék-, vagy pókerszámlára átutalható legyen..
Megforgatáshoz, egyszerűen háromszor kell tippelned a bónusz összegével(minimum 1.60-as nyereményszorzóval). Példaképpen, ha 50 eurót fizettél be hozzánk, akkor 25 euró bónuszt kapsz tőlünk és ennek a háromszorosával kell fogadnod ami 75 euró, majd az összeg lehívható.
Kérdezz minket a support@expekt.com címen.
az hasonlo a gamebookers hez mármint a feltételek 28000 ra adnak 14000et -
szállitó
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2082 üzenetére
passz de azért küldök meghivot ha még nincs regid 200bonuszpont....
-
L|zsidoboz
őstag
Most nézem az expektnek az ajánlatát. Gondolkodok, hogy befizetetek. CSak az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok ott csak a kapott bonusszal fogadni? Ott el van különítve, nem úgy, mint a sportingbetnél?
-
-
Csazsol
senior tag
Ja és b*zi celtic
-
efge
aktív tag
talma 3. lett. nyul voltam megjatszani, 13x-os penz lett volna...
-
szállitó
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2071 üzenetére
biztam bennük de a Dse rossz éreztem hogy nem nyernek (2045)
-
szállitó
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2071 üzenetére
3,10 3,10 volt nálam 1x kár hogy nem játszottam mtk az persze megint jött volna királykölyökklub
-
szállitó
senior tag
hát nekem is a tutik mennek el mindig, aztán elkezdtem játszani a gamebrokinál mert ott van mindenre kétesély kicsit meglepi 1X X2 és az már jobban jön mint a sima 1,50 olyan mint a cürik cürik meg csepelhonvéd 1X
nem nyerek de már nem bukok anyit, mondjuk most nem játszottam szerencsém is volt mert ez a hét mindenhol halál volt de ezek voltak a tippek.még jo hogy van loversenyszpozoráció
mert külömben
-
szállitó
senior tag
honvéd nyomjon mááá egyet aztán törjenek zuzzanak a szurkolok mindent (csepel rohadt hely utálom)
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2057 üzenetére
honvéd ujpest 1,909 H ?????
hát az hogy lehet???
-
szállitó
senior tag
de szerintem az a legjobb ha a játékutalásokat (nálam tanultabbak igy mondják gamer)
nek külön számlát tartasz de válthatsz cib dombornyomásost az 3500 és arra nyereményt is fizetnek és ahoz is kérhetsz alszámlát vagy kérheted föszámlához, ha alszámlához kéred és hozzá akarsz férni a léhez akkor a bankban visszavezetést kell kérned illetve telfonon mert az nem megy automatikusan... de ez ingyenes és az átvezetés is
szerintem jo kártya olyan mint a mastercard dombor ,de ha váltanék nem kérnék még egyszer mert a visa dombor sokkal jobb esetleg ugy hogy ilyet is olyat is de ha a fizud a cib re megy akkor mindenképpen ajánlom ha a nyereményfelvételt más irányban meg tudod oldani mert fizetni lehet vele de nyereményt nem kapsz rá mert a mastercard szar...
de igazság szerint kéne tudni hol játszol mert mindenhova más más a legcélszerübb igénylés utalás ... 800ft semmi ugyhogy egy probát megér és ha a cib internetbenkon keresztül igényelheted kiküldik,egy hét vagy még anyi sem ,azért ilyen gyors mert pl a neved csak virtuálisan van rajta tehát egyet levesznek a polcrol és már küldik is én 3 hónaposat kaptam ...mármint gyártási lejárati idö... 3 év el számolva.
[Szerkesztve] -
Csazsol
senior tag
Én már buktam
De nem volt erős tipp, csak biztam az első fordulóban... kár volt. -
Csazsol
senior tag
Mára egy kis kockázat:
Arsenal v Aston Villa Match Prices Arsenal Match Prices 1.285
Sheff Utd v Liverpool Match Prices Liverpool Match Prices 1.571
Fenerbahce v Rizespor Match Prices Fenerbahce Match Prices 1.15
Vestel Manisa v Galatasaray Match Prices Galatasaray Match Prices 1.80 -
Speccy
aktív tag
Az ilyen internetkártyákkal több a vesződség mint a hagyományosokkal, bár ahogy ezt elnéztem van valami plasztiklap, de kérdés mit szólnak majd ehhez az irodák, amikor egy esetleges withdrawra kerül a sor. A hagyományos kártya miért nem jó?
''Vagyis a 14 éves számtek-szakkörön ülő tohonya, ragyásfejű dagadt amcsi hulegyerek, nem szedi le a fizumat a rendes számlámról''
Miért, hallottál már olyanról, hogy valakinek eltűnt volna a pénze a kártyájáról? -
pjtr
aktív tag
sziasztok!
Lehet hogy volt már róla szó, ha igen akkor bocsi!
Ezt a kártyát használja valaki??
[link]
Csak annyi pénz van ezen a virtuális számlán, amennyit én rátolok, és onnan utalnám a fogadásra.
Vagyis a 14 éves számtek-szakkörön ülő tohonya, ragyásfejű dagadt amcsi hulegyerek, nem szedi le a fizumat a rendes számlámról
Éves dija csak 800 Ft
Ismeritek??
Köszi peti
[Szerkesztve] -
-
szállitó
senior tag
válasz
szállitó #2050 üzenetére
jövöhéten visszavágok ezt kalkulálni kell pl salzburg ...
én éhenkolbász vagyok,expekt régota üres gamebook lemerült a szöcskéktöl spbet et kifizették bwin meg tegnap loviztam el volt egy 5 ösugyhogy semmitsenem játszodom max 1rúgójért a fossmixen rossi+talma sehol+ derrick bocs cürrick+pésgé vagy ebböl 3at
de nehezen vesz rá a lélek ,mármint hogy sompolyógi úr zsebét tömjem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android játékok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest