- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
válasz
L|zsidoboz #1899 üzenetére
a bank nevét cimét rajta van a számlakivonaton
Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Nyrt.
1051 Budapest, Nádor utca 16.
de elég az otp bank nyrt.+cim számlaszám 24számu vagy a 16+8db nulla a végére de ebben nem vagyok teljesen biztos
otp az szar gyere a cib hezés akkor lesz ingyen internet bankod havidij 190ft kártya 2db anyi mint az otp nél egy (visa electron+mastercard internet) és a pénzfelvét is csak egy 100as 1x meg ingyen
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Szeretnék pénzt kivenni a sportingbetről. A bank neve és címe rovatba egész pontosan mit kell írni (OTP-s vagyok)
A segítséget előre is köszönöm! -
szállitó
senior tag
én nem bizoma manibukszában nem is megy jol az angolom hogy ha gond van tudjak reklamálni (fogadni regisztrálni stb tudnék...)
csütörtökön voltam a cib bank ba ''befizetni'' ott szenvedett egy ombre hogy manibukszája van mert a K&H nál van és az tilt mindent ,hogy a Gamebookers utalt de napok ota nem tudja felvenni. mondtam neki hogy a CIB nél nics semmilyen korlát 190ft ért használhat folyoszámlát internetbankot 1000+ 800 ért meg lehet két kártyája amivel majdnem mindent tud intézni ,látszot rajta pár pillanat és nyit számlát ... szerintem nem lehet olyan jo a manibukszás téma ugyhogy az elöbb leirtak miatt én kerülöm .a 417ft meg ugy van hogy begorombultam és számlátzáároltam közben meg volt egy combom amira kaptam ezt a kis apropénzt ami náluk maradt mármint a betegvinnél... -
szállitó
senior tag
én is nyomtam a betandwin en de nem tetszett akkoriban még nem volt magyar bankszámlájuk aztán egy ideig megint volt aztán nem volt most megint van szorakoztak a személyimásolattal hogy faxoljak nem volt jo az emil aztán szorakoztak akifizetésnél aztán meg levettek 15000böl 645ft ot na akkor hagytam ott öket ..még mindig van 417ft a számlámon
köcsögök
-
-
szállitó
senior tag
fossmix az lehuzda nem iroda... nem mert ezek közt van kettö ami hányás egy meg amelyik cigánytelep ugyhogy ezek közt kettö van ami korrek ... ha tudsz irj mert én nem taliztam illetve még a szlovák niké de ahoz kell az irodában számlátnyitni és az nem meg (tudod a börtönböl nehéz a laptoppot is nehéz volt behozatni
)
-
Chili7
őstag
Räikkonen pole-ja 15x öst hozott ma nekem!
Kár, hogy nem merem az ilyen megérzéseimet egy nagyobb téttel megtenni! -
szállitó
senior tag
sportingbet,betandwin,expekt,unibet,worldbet,.....tud még valaki ezeken kivül magyarnyelvü irodát?
-
efge
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #1883 üzenetére
gondolom a jatekosok is raktak valahol vmi tetet, es igy mar jobban koncentraltak
-
L|zsidoboz
őstag
hozta az újpest. mikor megláttam, hogy Erős Karcsi kipirult, akkor kicsit ideges lettem, de a lényeg, hogy 9300Ft -> 33500Ft
-
szállitó
senior tag
ma akartam befizetni az unibet nél régebben probálkoztam visa electronnal nem sikerült (aztán rájöttem nem müködnek a magyar bankoknál a visa electron kártyák most probáltam MASTERCARD al azzal sem engedett söt 3 probálkozás után letiltott EHH itt sem fogok már játszani.... marad az expekt meg a sportingbet .....
ja találtam egy ujabb magyar nyelvü irodát
WORLDBET na elég sajátságosan értelmezik a magyar nyelvet[link]
mostmár van 5magyar nyelvü iroda egy cigány két használhatattlan és két korrekt (szerintem) -
Speccy
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #1876 üzenetére
Á Á Á, már az is csoda, ha a 3wayen és double chancen kívül lesz más fogadható esemény, nemhogy még ki jut tovább
-
szállitó
senior tag
válasz
L|zsidoboz #1876 üzenetére
optimista
persze minden fogadás lehetséges az esemény lezártáig
-
Speccy
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #1874 üzenetére
Nyer az újpest úgy hogy már félidőben is vezetnek
-
Speccy
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #1872 üzenetére
BAW-on 2.95, inkább nekik van igazuk .Én meg jókorát tévedtem az oddsal, na ennyit értek a focihoz (jaj mindjárt sírva is fakadok
) Amúgy az előbb amikor néztem a SP-t, már csak 4.00 volt, de előtte FELFÜGGESZTVE státusszal volt 3.80-ért (aztán lett 4.00, érdekes). Tehát mások is teszik, én egyelőre még várok, ha lehet majd 2/2-re fogadni, talán teszek egy kicsit
-
L|zsidoboz
őstag
Az lehetséges, hogy a sportingbeten 4.2 az újpest szorzója?
Gyanítom, hogy all in lesz -
szállitó
senior tag
ha van CIB MASTERCARD od akkor edig sem volt gond a befizetés mert a CIB internetbank ami a cib nél alap és ingyenes müködik nem? amugy mivel a sportingbet számálja is a cib nél van ha pl most reggel 8,30kor utal a 10orás nyitás után ráteszik a pénzt igényelni nem lehet a MASTERCARDRA de felesleges is mert a sportingbet a CIB es számlákra 2napon belül utal (van hogy egy )
-
amzso
tag
CIB-es Mastercard tesztelve! Hibátlanul kezeli a sportingbet, a feltöltés azonnal megvan! Kifizetést még nem igényeltem rá.
-
szállitó
senior tag
válasz
thaler2 #1856 üzenetére
különbe ez nem a sportingbet sara.
[link]
itt a magyaroszágon az interneten használhato kártyák névsora. minusz K&H Citibank MKB takarékszövetkezetek
a világon nagyon sok országban használhatok a VISA ELECTRON kártyák befizetésre csak a magyarországi bankok nem támogatják ezt a funkciot(ezért van benne a menübe és mégsem lehet használni elvileg itt egy alternativ megoldás
[link]
ehez nem kell semmi mégis elvileg Dombornyomásos MASTER CARD KÉNT funkcionál... esetleg még ez is....
[link]
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Itt rengeteg info van akit esetleg érdekel: [link]
-
szállitó
senior tag
az unibet nél játszik valaki?
-
adalbert1
veterán
Az ex-BOSS csoport tagjait elég sokan szidják, nem is ok nélkül, mint a te példád is bizonyítja... Engem is nagyon sikerült kiégetniük, én azon gondolkozom, hogy a Partypokerre fogok utalni, mivel a nagy számok törvénye alapján ott még több láma játszik, de sajnos v. szerencsére csak moneybookersszel megy a dolog (legalábbis nekem).
-
Notes
senior tag
Texas hold'em.
De a Sportingbet-en befejeztem. A múltkor játék közben lefagyott a szerver, utánna meg nem tudtam visszalépni se. Beléptem a sportingbetre, és láss csodát az egyenlegem ugyanannyi volt mint mielőtt játszottamEz volt az a pillanat amikor azt éreztem, hogy nincs biztonságban a pénzem, és azonnal nyomtam egy withdraw-t, és láss csodát tegnap hiánytalanul megérkezett a bankszámlámra a pénz!!! Tehát azt a néhány dollár amit ott pár perc alatt elvesztettem ajándékba visszakaptam.
Korábban is hallottam rémtörténeteket napokig 0-án álló accountokról, amiket pár tucat e-mail, meg telefon után végül sikerült eredeti értékükre visszahozni, de úgy döntöttem, hogy én ezt nem szeretném átélni. Most a saját kárukra tévedtek, de mi lesz, ha legközelebb az enyémre fognak?
Ami érdekes, hogy a sportfogadás részben soha semmi bajom nem volt. De a póker rész az nagyon sz_r. Folyton fagy, nem jól számolja a raked hand-eket. Csak azért járnak ide sokan mert lehet sima átutalással befizetni. E miatt pedig sok olyan játékos van akinek fogalma sincs róla, hogy mik az esélyek egy adott lappal, csak tudja a szabályokat és játszik. Ezt sok jó játékos próbálja kihasználni. -
Speccy
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #1862 üzenetére
Hehe.. jó, legyen 10. Ha nagyon akarják, továbbjuthatnak, már nincs miért szarul játszani. ''Sajnos'' én nem értek a focihoz, de nem is nagyon vagyok szomorú emiatt
-
szállitó
senior tag
a mai nemzetközi barátságos meccsek eredményeit hol lehet nézni HELP???
-
Speccy
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #1857 üzenetére
Szerintem : 4.00 3.25 1.75
Továbbjut : 6.00
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
Vajon kb. mennyi lesz az újpest szorzója idegenben, és mennyi lesz a szorzója annak, hogy továbbjut?
-
szállitó
senior tag
válasz
szállitó #1854 üzenetére
MEGJÖTT A VÁLASZ
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük levelét.
A kérdés jogos. Tulajdonképpen nem jó semmire az oldalon, de belekerült a regisztrálható kártyák közé. Már értesítettük a managementet erről, és hamarosan döntés fog születni, hogy kikerüljön-e a lehetőségek közül.
Ha bármilyen további kérdese van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot felhasználói azonositó számával.
Üdvözlettel:
Sportingbet Ügyfélszolgálat
ugyfelszolgalat@sportingbet.com
06-80-017-272OHHHHHHHHHH MANAGEMENT
-
thaler2
senior tag
Ráadásul azt irja, hogy a visa kártyára 4-6unkanap a kifizetés. Azt hittem, hogy azonnal rajta van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged