Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• ladybug

őstag

válasz ladybug #389 üzenetére

Aztán 4 után felkerekedtünk, és elvittem a lányokat sétálni. Közben vásároltunk a boltban pár dolgot, és összefutottunk egy ismerőssel és 2 gyermekével. Felénk sétáltak, és Borka rögtön elcsábította hozzánk a kislányt. Így már hármasban folyt a játék.
    Aztán hazament a szomszéd kislány. A két leánykával pedig elmentünk kutyát sétáltatni. Körülöttünk bicikliztek és nagyon jól érezték magukat együtt. Borka pedig nagy lehetett, mert a kislány 1 évvel fiatalabb nála, és ez Borcsinak külön élmény volt.
    Sőt egy kapocs is van köztük. (Jéh, te szopod az ujjad? - kérdi Borka. Igen - jön a válasz. Én is - feleli vissza, és boldogan mosolyog.)
    6 felé elvitték a kislányt, mi pedig vacsiztunk finom melegszendvicset.

Fürdés, majd alvás, ami ma megint iszonyat nehezen ment. Ott is hagytam Rékust egyedül, mert nem tudtam vele mit tenni. A karomban csak feszengett, a kiságyban érezte még magát a legjobban, de szegénykém sírt. Fél óra hatástalan simgatás és dúdolgatás után kimentem a szobából, és egyedül hagytam. 5 perc után elaludt.

Aktív témák