- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Először is. Kezdeném a legfontosabbal. Sikerült az msn címemet megszüntetnem, úgyhogy holnaptól más címen fogtok tudni elérni. Igyekszem mindenkit tájékoztatni erről, de nem biztos, hogy az összes contactomnak tudom a mail címét. És azért holnaptól, mert ma már túl fáradt és ideges vagyok, hogy ezt meg tudjam tenni.
Brrraahhh, most dühös vagyok.
Szóval délután kimentünk az udvarra. Rékát benthagytam apájával, mert elaludt, Borcsival meg kimentünk. Először kocsit mostunk és takarítottunk, majd rábeszéltem egy kis biciklizésre. (kép mellékelve) A nagyobb utcán próbálkoztunk, de szerencsére ilyenkor nincs forgalom. A kis biciklivel egész jól ment már, ezért gondoltam arra, hogy vegyük elő az új, nagyobb biciklit. Ezzel viszont meglepetésünkre - közben kijött Párom is - még jobban ment a biciklizés. Borka nagyon örült, és lelkes volt. Eljöttek a szomszéd fiúk is vele biciklizni.
Aztán hamarosan be is vonultunk, mert nagy szél kerekedett, és gyülekeztek az esőfelhők. 7 körül el is kezdett esni. Nagy vacsit csaptunk, réka is velünk evett. Igaz ő még csak az alma-őszibarack kombóját kapta, de jól belakott vele.
Az este csendesen telt. Illetve telt volna, ha réka fél 8 körül nem sír annyit. Nehezen aludt el ma. Borka pedig köhög, ahogy hallom. Eddig csak alvás alatt; már délután is hallottam. Remélem nem lesz beteg. Lándzsás útífüvet adok nek holnap.
Biciklizés:
Lányok pizsiben:
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Assetto Corsa EVO
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Yettel topik
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest