Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ladybug

őstag

válasz ladybug #154 üzenetére

Először is. Kezdeném a legfontosabbal. Sikerült az msn címemet megszüntetnem, úgyhogy holnaptól más címen fogtok tudni elérni. Igyekszem mindenkit tájékoztatni erről, de nem biztos, hogy az összes contactomnak tudom a mail címét. És azért holnaptól, mert ma már túl fáradt és ideges vagyok, hogy ezt meg tudjam tenni.
    Brrraahhh, most dühös vagyok. :(((

Szóval délután kimentünk az udvarra. Rékát benthagytam apájával, mert elaludt, Borcsival meg kimentünk. Először kocsit mostunk és takarítottunk, majd rábeszéltem egy kis biciklizésre. (kép mellékelve) A nagyobb utcán próbálkoztunk, de szerencsére ilyenkor nincs forgalom. A kis biciklivel egész jól ment már, ezért gondoltam arra, hogy vegyük elő az új, nagyobb biciklit. Ezzel viszont meglepetésünkre - közben kijött Párom is - még jobban ment a biciklizés. Borka nagyon örült, és lelkes volt. Eljöttek a szomszéd fiúk is vele biciklizni.

Aztán hamarosan be is vonultunk, mert nagy szél kerekedett, és gyülekeztek az esőfelhők. 7 körül el is kezdett esni. Nagy vacsit csaptunk, réka is velünk evett. Igaz ő még csak az alma-őszibarack kombóját kapta, de jól belakott vele.
    Az este csendesen telt. Illetve telt volna, ha réka fél 8 körül nem sír annyit. Nehezen aludt el ma. Borka pedig köhög, ahogy hallom. Eddig csak alvás alatt; már délután is hallottam. Remélem nem lesz beteg. Lándzsás útífüvet adok nek holnap.

Biciklizés:
    [kép]

Lányok pizsiben:
    [kép]

[Szerkesztve]

Aktív témák