Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ladybug

őstag

válasz ladybug #151 üzenetére

Kicsit szétszórt voltam az előző bejegyzéskor. Most olvastam vissza (Tudom, tudom....akkor illenem mielőtt bepostolom, amit írtam. Szégyellem is magamat.), és találtam egy-két hibát benne.

Délután az udvaron töltöttük időnk nagy részét. Anyáék füvet nyírtak, mi meg segítettünk söprögetni. Azaz Borka kint rollerezett az utcán, miközben én söprögettem. Réka meg a babakocsiból figyelte, mit csinálunk. Mire végeztünk a szomszéd kislány már ott állt a kerítésnél, arra várva, hogy mikor hívjuk be. Megesik mindig rajta a szívem, sajnálom szegényt. Néha az az érzésem, hogy azért engedik ki az utcára, hogy átjöjjön hozzánk. Illetve tudom, hogy így van. És ezt nagyon szomorúnak találom.
    Szóval átjött és a barbieztak a lányok. Aztán bicikliztek és rollereztek az utcán. Majd átmentek hozzájuk. Ebből mindig baj szokott lenni, mert a kislány nem osztozkodik semmijén. Az az övé, és kész. Borka pedig ezt nem tűri, és igaza is van. Ha egyszer behívja magához, akkor az azzal jár, hogy együtt játszanak a játékaival.
    Most a csúszdázásból lett a baj. A kislány leült a csúszda aljára, hogy Borcsi ne tudjon lecsúszni rajta. Borka kérte egy darabig, hogy menjen arrébb, de miután a kislány nem mozdult, ő lecsúszott. Persze felháborodott. Borka mégegyszer felment a csúszdára, mégegyszer szólt a kislánynak, de ő csakazértsem ment el. Borka megint lecsúszott. Megint ugyanaz a hiszti. Aztán meglökte Borcsit. Na, de a lányunkat nem kell félteni, visszalökött. Lett is verekedés. Jobbnak láttam, ha hazajövünk. Elmentünk sétálni inkább, hgy ne legyünk szem előtt.

Aztán hazaérve Párom várt ránk, és vacsiztunk egy jót. Már az elpakolás résznél jártam,amikor eltörtem a kávéfőző kannáját, amibe a kávé folyik. Utálok eltörni vmit. Ahogy szétpattan a földön, és darabokra törik az üveg, az akkora lelki sérülést tud okozni nekem, hogy nehezen dolgozom fel. Pedig pótolható, meg senki nem haragszik érte, de.....

Vacsi után Borka átment anyáékhoz kicsit. Addig lefürdettem Rékát, és rendet tettem, megágyaztam. Aztán Borkát is lerendeztem.
    3/4 9-kor elaludt Rékus, aztán Borka is.
    De a kis Drága sokszor felsírt, és fél 10 körül meg kellett szoptatnom megint, hogy megnyugodjon. Azóta csendben alszik.

Aktív témák