Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Nos, a délután nem is lett olyan vészes. Jót játszottunk Borcsival, és Réka is ott volt velünk folyamatosan, sőt be is kapcsoltuk a játékba. Ez Borkának nagyn tetszett.
Párocskám ma megint elég későn ért haza, de még utána egy nagybevásárlást tettünk. Rékát előtte lefürdettem, hogy nyugodtan legyen, és pihenjen kicsit. De nem sokat aludt.
Hazajöve vacsoráztunk, majd Borkát gyorsan ágybadugtam, mert már hullafáradt volt. Réka lelkemnek pedig jelentkezett a hasfájása. Az első igazán komoly. Majdnem 2 órán keresztül sírt, és sehogy sem érezte jól magát. Masszíroztam, tornáztattam, de már olyan kimerült volt a fáradtságtól, hogy csak sírt, és sírt. Én meg ringattam és meséltem neki.
Most is elaludt, de csak fél órára. Szegénykém.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest