- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Az éjjel rosszul aludtam. Rosszat álmodtam, és emiatt sokszor felébredtem. Nem is tudtam kipihenni magam rendesen. Lányok viszont későn keltek, negyed 8-kor ébredtek.
Borcsiban ma egész nap a kisördög bújkált, és délutánra már nagyon szomorú és ingerült voltam miatta. Folyton piszkálta Rékát, nyafogott, nem figyelt rám, ha hozzá beszéltem. Sőt, kaján vigyort jelent meg az arcán, ha szembesítettem vmi rendetlenkedése miatt. Szóval nagyon bántott, hogy ilyen volt. Próbáltam vele beszélni, de nem volt semmi mondanivalója.
Estére szerencsére lecsillapodott, és nyugodt volt. Réka alszik el nehezen napok óta. Hiába fáradt, sokáig dobálja magát az ágyon, rugdos, ütöget a kezével vmit.
Ékes bizonyíték a tegnap leírtakra.
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest