- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Hát, elérkezett a nap. Fél 7 körül telefonált Borka Máltáról, hogy hamarosan indulnak. Édes Drágám már mondta is, hogy spagettit kér holnap ebédre. Jaj, micsoda öröm volt hallani a hangját. Most érzem csak, hogy mennyire hiányzik. Pedig aztán nemsokára itthon lesz. Megágyaztam neki, és Réka is észrevette, hogy ez bizony azt jelenti, hogy a nővére itthon lesz, mire felébred. Izgatott is volt elalváskor.
Kedvesemre azonban egy kemény éjszaka vár. A repülő éjfél körül ér be, és mire hazaérnek, kb hajnali fél 3 lesz. Ki lesz merülve, az biztos. De szerencsére holnap vasárnap, így ki tudja pihenni magát.
Tüzijátékoznak... Én meg egyedül vagyok ennyi állattal. A kutyák igaz bent vannak az előtérben, de nyüszítenek, és félnek. Szegénykék. A macskák pedig rajtam fekszenek. Szép, szép a tüzijáték, de hogy minek kell ennyi az év folyamán. Bár itt nálunk szinte mindenki szokott rendezni. Most már bárki vehet rakétát? Úgy tűnik. Különben hogy jutnának hozzá anélkül, hogy megbírságolnák őket.
Ma nem voltam iskolában. Lelkiismeretfurdalásom is van miatta, pedig semmiképpen nem tudtam megoldani, hogy elmenjek. Remélem több alkalom nem lesz, mert nehezen tudom ezeket megemészteni. Felhívtam az osztályfőnökünket (ilyenünk is van ám), hogy meg tudtam szerezni a filmet, amit kért, és ő is rögtön szembesített a mai mulasztásommal. Oh, jaj. De elfogadta az okot, amért nem mentem.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest