- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Lányok ma estére nagyon rosszul lettek. Mindketten belázasodtak, Borka nagyon, Réka kevésbé. Egyfolytában köhögnek. Holnap doki lesz ebből, és sajnos megint antibiotikum, mert amit meg lehetett tenni megtettem, de ez egy erősebb vírus lesz.
Pedig Borcsi javulni látszott, és reménykedtem benne, hogy elkerülhetjük a doktornőt, de nem.
Reggelente ugyan nehezen kapott erőre, de utána jól volt. Estére lett egy kicsit rosszabbul. Ma délelőtt még bábszínházban is voltunk, nagyon el szeretett volna menni. Délután viszont csak zombiként járt-kelt az udvarban. Bent nem akart maradni, mert mi is kint voltunk. Így hát ő is kijött hozzánk, de nem volt kedve-ereje semmihez. Aztán fél 6-kor bejöttünk, és lefürödtek mindketten. Borka lefeküdt, és elaludt. Tűzforró lett pillanatok alatt, kúpot adtunk neki. Réka is egyre rosszabbul lett. Hőemelkedése volt, és nagyon köhögött. Adtam neki köhögéscsillapítót, majd kiszívtam az orrát, ez viszont annyira irritálta, hogy azonnal hányt is. A fürdőt teljes egészében takarítani kellett. Azt gondoltam ennél rosszabb már nem lehet. Aztán de. Sikerült egy teli pohár baracklét levernem. Az innivaló kiborult, a pohár eltörött. Szuper.
Most meg hallgatom görcsösen, hogy mikor melyikhez kell felkelnem. Borka már felébredt egyszer. Kapott Cataflam cseppet és köhögécsillapítót. Hamar visszaaludt, remélem hajnalig kihúzza. Rékát áttettem a mi ágyunkba, és máris megyek mellé. Ilyenkor közöttünk alszik a legnyugodtabban. Nagyon köhög, és attól félek megint hányni fog.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest