Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• ladybug

őstag

válasz ladybug #343 üzenetére

Miután Réka 3 körül felébredt, kimentünk az udvarra. Borka egy ideig még normálisan viselkedett, aztán elkezdte a butaságait - piszkálta a kutyát, löködte a komppal a hugát, nyafogott, durcáskodott. Többször is rászóltam, megrendeztem a kisasszonyt, de sajnos csak kis ideig hatott a megbeszélés. Aztán estéis is produkált még dolgokat, de azt nem részletezem már, mert akkor csak erről írnék.

A lényeg az, hogy tűrhetetlen, ahogy viselkedik. Figyelmetlen, erőszakos, hisztis és akaratos. És nem kis mértékben. Nem értem, hogy a megbeszélés miért nem elég? Miért kell kiabálni? Valószínűleg maga sem tudja, de ez akkor sem mentség.
    Borzasztó. Állandóan magamat hallom, hogy folyton rászólok, meg figyelmeztetem, néha kiabálok. Az egész napom ebből áll. És nem azért szólok rá, mert ez a heccem, hanem azért, mert blődségeket tesz - rongál, magát vagy mást veszélyeztet.
    Ahh, de elegem van most már ebből.

Rékus nagyon nehezen aludt el este. Fél órán át szopizott, ha pedig le akartam tenni a kiságyba, felébredt. 8 előtt aludt el, Borka pedig mesélés után fél 9-kor.

Aktív témák