Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Miután Réka 3 körül felébredt, kimentünk az udvarra. Borka egy ideig még normálisan viselkedett, aztán elkezdte a butaságait - piszkálta a kutyát, löködte a komppal a hugát, nyafogott, durcáskodott. Többször is rászóltam, megrendeztem a kisasszonyt, de sajnos csak kis ideig hatott a megbeszélés. Aztán estéis is produkált még dolgokat, de azt nem részletezem már, mert akkor csak erről írnék.
A lényeg az, hogy tűrhetetlen, ahogy viselkedik. Figyelmetlen, erőszakos, hisztis és akaratos. És nem kis mértékben. Nem értem, hogy a megbeszélés miért nem elég? Miért kell kiabálni? Valószínűleg maga sem tudja, de ez akkor sem mentség.
Borzasztó. Állandóan magamat hallom, hogy folyton rászólok, meg figyelmeztetem, néha kiabálok. Az egész napom ebből áll. És nem azért szólok rá, mert ez a heccem, hanem azért, mert blődségeket tesz - rongál, magát vagy mást veszélyeztet.
Ahh, de elegem van most már ebből.
Rékus nagyon nehezen aludt el este. Fél órán át szopizott, ha pedig le akartam tenni a kiságyba, felébredt. 8 előtt aludt el, Borka pedig mesélés után fél 9-kor.
Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest