Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Na, ilyen éjszakánk sem volt még, mint a mostani. Réka szívem éjjel 1/4 2-kor felébredt, és tágra nyílt szemekkel, mosolyogva nézett rám. És aludni csudára nem akart. Szóval sétálgattam vele, ringattam, és 3-kor sikerült is visszaaltatnom. Addigra majdnem megfagytam, mert olyan hideg volt, és nagyon fáradt is voltam.
Reggel fél 9-ig aludtunk. Kellett is most ez a későnkelés. A reggeli után pedig takarítottunk a lányokkal. Borka nagyon ügyes volt, és sokat segített. A szobájukban ő törölgette le a polcokat.
Aztán kiemntünk az udvarra, mert végre 3 nap után kisütött a nap. Fociztunk, majd bementem elkészíteni az ebédet, Borka pedig a szomszéd gyerekekkel játszott az utcán.
Ebéd után Rékus aludt egy nagyot, 2 óra hosszat. Ezalatt Borka mesét nézett, és játszott, én pedig vasaltam.
Amikor Réka felébredt, elmentünk kicsit sétálni, aztán Borka kint maradt az utcán megint játszani a gyerekekkel. 5 körül jött meg a kis barátnője. 7-ig volt itt, aztán Borka hazakísérte. Nagyon szereti ezt az önállóságot. Egyedül megy el hozzájuk, egyedül kíséri el. És ügyes. Büszke vagyok rá.
Réka ma sokszor nyűgösködött. Mindig az jut eszembe, hogy a foga jön, de nem vagyok biztos benne. De mostanában a cicimet is rágja, és iszonyat módon fájdalmas. Mi lesz, ha kint lesznek a fogai?
Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest