- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Hogy elkezdődött a munka, jött vele automatikusan a fáradtság. Ülve elalszom. Szörnyű. Elmegyek Rékát lefektetni, és elalszom mellette. Már kipróbáltam, hogy a legkényelmetlenebb ülőpozíciót veszem fel. Mindegy. Ha egyszer az én fáradt agyam úgy gondolja, akkor neki aludnia kell. Punk tum.
Az elmúlt két nap történései akkor most dióhéjban:
Bogyó malacunkat elvittük orvoshoz. Szerencsére testileg egészségesmég a soványság ellenére is. Az orvossal együtt kiokoskodtuk, hogy a mi malackák áttért a csak zöldség kosztra, és valószínűleg hetek óta nem eszik magokat, ami nem jó, hiszen ebből kapja a tápanyagot. Így hát elzártuk a párjától, kap vizet és tápot - hízókúrára fogtuk.Sonyt is elvittük az állatorvoshoz. Megkapta a kötelező oltásokat.
Réka az oviban jól érzi magát. Sírás csak az első nap volt.
Borka jól érzi magát az iskolában. Lelkes, szorgalmas, lelkiismeretes. Ma hazahoztam korábban a suliból, mert délelőttös műszakom volt, és épp összefutottam velüka, mikor mentek vissza néptáncról az iskolába. Gondoltam, akkor már ne üljön be a tanórára, hanem hazaviszem, és otthon majd megcsinálja a feladatokat.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest