Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Rendezkedtünk, takarítottunk, szortíroztunk. Asztalt cseréltek a lányok és Kedvesem. Így végre megkapta a hőn áhított nagy asztalt, amiről régóta álmodik, és még csináltatni sem kellett. Ez vonzotta magával a takarítást, és persze akkor már selejteztünk is. Szeretem ezeket a változtatásokat. Más színben látjuk ilyenkor a tárgyakat és a lakást is. Kell, hogy változzanak körülöttünk a dolgok, mert így merítünk ötleteket, kreatívak leszünk, jobb kedvünk lesz és energikusabbak leszünk.
Szerintem szükséges lenne mindenkinek arra, hogy néha arrébb tegyen egy szekrényt vagy egy asztalt, mert ugyanabba a berendezett lakásba megérkezni minden nap nem jó. Nincs ami feltöltsön, ha ugyanazt látod mindig. Monoton a napod, akkor otthon valami meghitt, nyugodt kell, hogy várjon, de mégis olyan, amitől feltöltődsz. És a lényeg, hogy nem kell hozzá vásárolni.
Huh, holnap munkanap. Mindenkinek. Már Borka is panaszkodott, hogy nem várja az iskolát. Réka egyenesen kiejelentette, hogy nem akar oviba menni. Hát, igazán nekem sincs kedvem dolgozni menni. Jó volt itthon lenni. Pihenni, játszani, együtt főzni, beszélgetni, sétálni. De ami muszáj, azt meg kell tenni, úgyhogy holnap reggel fél 7-kor kelés. Fél 7???
Ej, de szörnyű leírni.
Akkor megyek is.
Aktív témák
- Automobilista 2
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Opera böngésző
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7800 XT 16Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7900 XT 20Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- új bontatlan Samsung Galaxy A35 5G SM-A356B/DS
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest