Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Rendezkedtünk, takarítottunk, szortíroztunk. Asztalt cseréltek a lányok és Kedvesem. Így végre megkapta a hőn áhított nagy asztalt, amiről régóta álmodik, és még csináltatni sem kellett. Ez vonzotta magával a takarítást, és persze akkor már selejteztünk is. Szeretem ezeket a változtatásokat. Más színben látjuk ilyenkor a tárgyakat és a lakást is. Kell, hogy változzanak körülöttünk a dolgok, mert így merítünk ötleteket, kreatívak leszünk, jobb kedvünk lesz és energikusabbak leszünk.

Szerintem szükséges lenne mindenkinek arra, hogy néha arrébb tegyen egy szekrényt vagy egy asztalt, mert ugyanabba a berendezett lakásba megérkezni minden nap nem jó. Nincs ami feltöltsön, ha ugyanazt látod mindig. Monoton a napod, akkor otthon valami meghitt, nyugodt kell, hogy várjon, de mégis olyan, amitől feltöltődsz. És a lényeg, hogy nem kell hozzá vásárolni. :)

Huh, holnap munkanap. Mindenkinek. Már Borka is panaszkodott, hogy nem várja az iskolát. Réka egyenesen kiejelentette, hogy nem akar oviba menni. Hát, igazán nekem sincs kedvem dolgozni menni. Jó volt itthon lenni. Pihenni, játszani, együtt főzni, beszélgetni, sétálni. De ami muszáj, azt meg kell tenni, úgyhogy holnap reggel fél 7-kor kelés. Fél 7??? :Y Ej, de szörnyű leírni.

Akkor megyek is.

Aktív témák