Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Aktív témák
-
Ízirájder
csendes tag
Szerintem tavaly sokkal gázosabb tömegnyomor volt, bár akkor tovább voltunk kinn/korábban mentünk, egyszer frankón beszorultunk a tömegbe még vagy 10 emberrel mozdulni se bírtunk. Na ez idén nem volt (velünk legalábbis). A lumpenproli+egyéb gázos egyedekkel meg lehetőleg nem kell foglalkozni, ahogyan valaki említette ezek minden ingyenes rendezvényen megtalálhatóak.
Most kb 18:00-tól 21:30-ig voltunk kinnt haverokkal. Nagyrészt az egyetlen trances (TS és Mystery), és a Loveparade kamion környékén tartózkodtunk, majd én az említett időpontban átrándultam a Népstadionkertbe a Bónuszra, ahol egy másik társasággal partiztam tovább (a haverok nagy része a Bankos-műjeges bulit választotta, ami hogyismondjam, nem az én ízlésemnek való, főleg zeneileg).
A tavalyi beszámolók alapján (nem voltam még Bónuszon) tartottam attól, hogy nem éri meg a nem éppen alacsony 4000 Ft-os árat a Bónusz (sorállás órákig, hering-feeling, kevés wc, a parádén tapasztalt ''vegyes'' közönség), de minden szempontból kellemesen csalódam. Bejutás: 10 perc. Zene+fények+hangulat: csillagos 5. A tömeg is teljesen elviselhető volt, kb. 2 perc alatt ki lehetett jutni az első harmadból is, és simán vissza is lehetett érni ugyanoda ugyanennyi idő alatt. A közönség is remek volt annak ellenére, hogy a SYMA csarnokban, ahol nagyrészt tartózkodtam, voltak ''nem túl tiszta tudatú'' egyének bőven, de nem volt velük gond. Mauro Picotto hatalmasat játszott egyébként.
Negatív élményem annyi volt, hogy még a Parádén valami *asz elég szépen megégette a karom a csikkjével.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OLED monitor topik
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest