Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
sumdudum
tag
elnézést kérek nem olvastam végig az összes hozzászólást kábé a 80ikig jutottam... de az hogy egy rock koncertre elmegy valaki és ott szanaszét fellökdösik az embert sztem tök normális dolog, mert hát mire számít gyengéd ölelésre? viszont ha ugyanúgy rock koncert van és beülsz meginni egy sört sokkal barátságosabbak veled ezek az ugymond ''rockerek'' (sőt még valószínűleg megishívnak egy italra attól függetlenül hogy életükbe nem láttak téged) mint bármelyik ijen hyper disco technos emberke.. nem akarom megbántani a discosokat énis szeretem a disco zenét és rocker sem vagyok de tapasztalat szerint kedvesebbek... (reagálva valamelyik 80körüli hozzászólásra) ezzel nem akarok olyan vitát nyitni melyben disco vs rock szerepel ezért elnézést is kérek..!!!
idén nem voltam parádén de hát tavaly is összenyomták a kamionokat aztán nemtudtam eldönteni hogy a három kamion közül melyiktől jött a zene, gondolom/olvasom hogy most is ezvolt... amugy mishel vájd meg mit keresett kint? eza szöveg meg hogy fellökik a csajom aztán szétverek mindenkit meg bedurvulok meg bepukkan az agyam ti elhiszitek amit leírtok vagy csak időközben derül ki?!
mellesleg nagyon tetszett a második hozzászólás nagyon frappáns és érdekes volt!;)
más: a tömeggel mindig bajvan... főleg amikor a tér közelében vagyunk ott valamiért mindig tumultus van, de valszeg azért mert a sok bamba fasz megáll és elkezd böngészni hogy merre is menjünk, ahelyett hogy konkrétan megnéznék a műsorfüzetet még otthon, mert biztosan van nekik és előre elhatároznák hogy hova akarnak menni... aza kisbolt az andrásin meghát nagyon tuti, amikor szabályosan megszámolják az 5 embert akik bemehetnek vásárolni aztán mindig váltás.. hát kine raboljam már 2 liter ásványvízért...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- War Thunder - MMO Combat Game
- World of Warships
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a szigettel meg mi a bajod? kifejezetten szeretem a külföldiek miatt tök jól ellehet velük dumálni... gondolom akkor már az efott azfeszt hegyalja tiszatúra satöbbi sem nyeri el a tetszésedet..