Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz Magnum_ #68965 üzenetére

Ha fél év után eladod, jó áron azt is megveszem. :K

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

• Tim82

félisten

válasz Magnum_ #68965 üzenetére

3-4 hónapja volt egy nagyobb eresztés X220-ból, akkor egészen olcsón lehetett venni IPS paneles, i7-es (tehát alapból egy USB 3.0 csatlakozóval is rendelkező) darabokat.

Amik most szerintem a piacon vannak, azok a gyengébb, i5-ös, TN paneles, csak USB 2.0 csatlakozós példányok. Nem mintha azok nem lennének jók, de ha IPS panelt szeretnél, akkor ezekben valószínűleg nem az lesz.

*
    Korábbi Lumia 650 témára: szerintem jó telefon lesz, annak ellenére, hogy elméletben "gyenge" a hardvere. Én mondjuk használnám a telefont, nem pedig AnTuTu-ra izgulnék.

MS mondjuk tegnapelőtt jól kibacott a régebbi Lumia tulajokkal, így velem is. Közölték ugye anno, hogy gyakorlatilag mindegyik WP8-as Lumia megkapja a W10M-et. Majd finomítottak, hogy lehet, hogy az 512 MB RAM-os és 8 GB-nál kisebb háttértáras modellek nem. Majd tegnapelőtt kidobták a "végleges" build-et és persze az első generációs WP8-as Lumiák közül egyedül a 1520 kapta meg. A 820, 920, 925, 1020, 1320 nem.

Mérgemben feltettem tegnapelőtt este Insiderrel a Windows 10M-et. Ha beválik, akkor olyan mindegy, hogy 8.1-re vagy W10M-re nem kapok már a 820-ra rendszerfrissítéseket, de legalább az appok támogatása még meglesz.

Aztán majd váltok valamikor, de nem vagyok egészen biztos abban, hogy MS vonalon érdemes maradni. Egyszer már eljátszották ezt a WP7-es telefonokkal, most eljátszották ezt az első generációs Lumiákkal. Mélységesen nem érdekelnek az ilyen kifogások, hogy "az MS nem is ígérte meg, csak külső PR ügynökségek" meg egyéb hablatyok, ettől még átvágták a felhasználóbázist, megint. Kár, hogy a rendszert viszont jobban szeretem, mint az Androidot vagy az iOS-t.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák