- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #68965 üzenetére
3-4 hónapja volt egy nagyobb eresztés X220-ból, akkor egészen olcsón lehetett venni IPS paneles, i7-es (tehát alapból egy USB 3.0 csatlakozóval is rendelkező) darabokat.
Amik most szerintem a piacon vannak, azok a gyengébb, i5-ös, TN paneles, csak USB 2.0 csatlakozós példányok. Nem mintha azok nem lennének jók, de ha IPS panelt szeretnél, akkor ezekben valószínűleg nem az lesz.
*
Korábbi Lumia 650 témára: szerintem jó telefon lesz, annak ellenére, hogy elméletben "gyenge" a hardvere. Én mondjuk használnám a telefont, nem pedig AnTuTu-ra izgulnék.MS mondjuk tegnapelőtt jól kibacott a régebbi Lumia tulajokkal, így velem is. Közölték ugye anno, hogy gyakorlatilag mindegyik WP8-as Lumia megkapja a W10M-et. Majd finomítottak, hogy lehet, hogy az 512 MB RAM-os és 8 GB-nál kisebb háttértáras modellek nem. Majd tegnapelőtt kidobták a "végleges" build-et és persze az első generációs WP8-as Lumiák közül egyedül a 1520 kapta meg. A 820, 920, 925, 1020, 1320 nem.
Mérgemben feltettem tegnapelőtt este Insiderrel a Windows 10M-et. Ha beválik, akkor olyan mindegy, hogy 8.1-re vagy W10M-re nem kapok már a 820-ra rendszerfrissítéseket, de legalább az appok támogatása még meglesz.
Aztán majd váltok valamikor, de nem vagyok egészen biztos abban, hogy MS vonalon érdemes maradni. Egyszer már eljátszották ezt a WP7-es telefonokkal, most eljátszották ezt az első generációs Lumiákkal. Mélységesen nem érdekelnek az ilyen kifogások, hogy "az MS nem is ígérte meg, csak külső PR ügynökségek" meg egyéb hablatyok, ettől még átvágták a felhasználóbázist, megint. Kár, hogy a rendszert viszont jobban szeretem, mint az Androidot vagy az iOS-t.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós kamerák
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest