Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Detonator aktív tag Van itt valakinek Pinnacle PCTV szoftvere?  
- 

Balinov titán azért lássuk be,hogy ahogy írtam is vagy 7-8féle drivert próbáltam ki.Hidd el,elszórakoztam vele vagy egy hetet.az 1 exe-s driverinstallerek szinte mindegyike ugyanazon fileokat tartalmazta,max az inf file-ben volt némi eltérés. Amiket fentebb felsoroltam márkáknál a PVR program egy-és-ugynaz volt. A kártyán található feliratok is megegyeztek.Az egyetlen 1 különbség az az volt a tiéddel összehasonlítva,hgoy nekem van rádió is rajta.de az meg nem ba*zik egy öltést sem. 
- 

bigyo.su tag 
- 

Yaye őstag A hang problémás dolog, ugyanis a BT chip nem kezeli le a hangot, hanem egy külön chip, ami kártyáról-kártyára más lehet. 
 ''Third -- and this is the most serious problem -- you may have no audio. This is due to the fact that the bt848/878 chip itself does not handle audio. For the audio input source (TV/FM/EXT), each hardware vendor uses its own small switching chip, and different circuit board layouts. As a result, even boards by the same vendor may use incompatible audio routing schemes. So if your card is not currently in our compatibility list, it may be easy to obtain a good picture but hard to get a proper sound.''
 Amúgy átkötötted a tunerkarit a hangkártyádra?
- 

Pentax tag Van rá esély,hogy bt848-as chipsetű kártyával is menni fog? 
 ( nekem az van)
- 

bigyo.su tag Az a bajom, hogy nem tudok illesztőprogramot felrakni úgy, hogy a hang is menjen. Képet már sikerült varázsolni, de hang nincs. Már megpróbáltam mindent, és az a baja, hogy drivert nem rak fel rá. Amikor az audio drivert rakná fel, egyszerűen átugorja a telepítésnek azt a részét, amikor másolni kéne a fájlokat, és ennyi. Utána meg kiírja a windows, hogy sikerült feltelepíteni, de mégsincs driver hozzáadva az eszközhöz. Tehát úgy néz ki, mintha lenne, de nincs. 
 Ezek után passzolok....
- 

Yaye őstag Azt hiszem végül csak életre kel a karim...  Addig telepítgettem az iulabs drivert, amíg úgy tűnik megindult a dolog, már csak valami antennát kell hozzá szerezni. Szerintem tegyél egy próbát vele, nem kerül semmibe. Telepítéskor a ''tweaked bt878 ...'' kezdetű drivereket tedd föl a felajánlott kompatibilis listából. A végén összesen 4 eszköz kell legyen az eszközkezelőben a hang és játékvezérlők kategória alatt: Addig telepítgettem az iulabs drivert, amíg úgy tűnik megindult a dolog, már csak valami antennát kell hozzá szerezni. Szerintem tegyél egy próbát vele, nem kerül semmibe. Telepítéskor a ''tweaked bt878 ...'' kezdetű drivereket tedd föl a felajánlott kompatibilis listából. A végén összesen 4 eszköz kell legyen az eszközkezelőben a hang és játékvezérlők kategória alatt:
 tweaked bt878 video capture
 tweaked bt878 audio capture
 tweaked bt878 WDM crossbar
 tweaked bt878 LG TV tuner (WDM)
 Utóbbinál lehet hogy van több választható változat is, valamelyikkel szerintem neked is működnie kell.
- 

Stirlitz senior tag [link] nezd csak meg. Ha az iuVCR nem megy, sztem ez lesz a te barátod  Mondjuk hozzá a Chris TV aktuális verziója, és mehet a VB. De dobj kérlek egy privit, hogy segitett-e a dolog. Thx! Mondjuk hozzá a Chris TV aktuális verziója, és mehet a VB. De dobj kérlek egy privit, hogy segitett-e a dolog. Thx!
- 

Yaye őstag Vannak univerzális all-in-one driverek, pl ez: [link] 
 Ez elvileg ismeri a tunered is és persze a chipet is, ha szerencséd van, menni fog vele. Nekem nem volt, sem a Pinnacle, sem a Kworld karim nem szuperál velüe, most is ezzel bírkózom, de hamarosan föladom 
- 

bigyo.su tag Van egy régi tvtunerem bt878-as chippel, és LG TPI9PSB12P tunerrel, a nyák sorszáma PCB95106 
 Ha ilyen típusú kártyához van valakinek drivere, az szóljon pls, mert kéne nézni focivb-t 
 DScaler-t és uivcr-t kipróbáltam, de nem mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest