Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Azt hiszem végül csak életre kel a karim...
Addig telepítgettem az iulabs drivert, amíg úgy tűnik megindult a dolog, már csak valami antennát kell hozzá szerezni. Szerintem tegyél egy próbát vele, nem kerül semmibe. Telepítéskor a ''tweaked bt878 ...'' kezdetű drivereket tedd föl a felajánlott kompatibilis listából. A végén összesen 4 eszköz kell legyen az eszközkezelőben a hang és játékvezérlők kategória alatt:
tweaked bt878 video capture
tweaked bt878 audio capture
tweaked bt878 WDM crossbar
tweaked bt878 LG TV tuner (WDM)
Utóbbinál lehet hogy van több választható változat is, valamelyikkel szerintem neked is működnie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% SZÁMLÁVAL! LG Ultragear 38GL950G-B Gaming IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync
- Gamer PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB / 500GB Nvme! Beszámítok
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Addig telepítgettem az iulabs drivert, amíg úgy tűnik megindult a dolog, már csak valami antennát kell hozzá szerezni. Szerintem tegyél egy próbát vele, nem kerül semmibe. Telepítéskor a ''tweaked bt878 ...'' kezdetű drivereket tedd föl a felajánlott kompatibilis listából. A végén összesen 4 eszköz kell legyen az eszközkezelőben a hang és játékvezérlők kategória alatt: