Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ja, ahogy neztem eleg sokaknak az XMPvel van problemaja.
neztem a hetvegen huzamban kb 4 orat, nalam betonstabil (pedig meg a nyari AMD driver van fent), XMPvel is. viszont ez egy AM4 vegi rendszer vizen, aminel compute workload szintre van belove a stabilitas.
en egyelore nem tudom mit gondolok rola, kb BL1 sztorira x BL3++ gameplayre x Far Cry open world (!), de egyre jobban tetszik.
BL3nak volt egy csomo atugorhatatlan resze amik a sima vegigjatszas utemet folyamatosan megszakitottak, hala egnek most nincs annyira "speak with X". flowra es gunplayre siman fejlodott a BL3hoz kepest is.
-
Daelion
őstag
Nálam CPU meg a GPU is alul van feszelve elég rendesen és eddig nem volt gond, atom stabil a játék szerencsére.
''14600KF -0.120mV meg RTX 5070 amin egy 3100Mhz Core OC és max memory OC van alulfesz mellett'#147 oriic
BL 3-ban én csináltam max szint előtt farmot de itt szerintem hanyagolni fogom mert nem érzem a szükségét egyenlőre meg nem is akarok arra időt pazarolni úgymond.
Majd lvl 50-re nézek buildet és akkor célszerűen fogok farmolni amit kell.Nekem annyi rákfenéje van ennek az open world témának, hogy nagyon lassan haladok a sztorival mert mindig elviszi valami más a figyelmem mert mindig van valami amibe így random belebotlok.
Sajnos ez ilyen BL 3-as berögződés nálam, hogy akkor megyek a következő zónába ha az előzőbe megcsináltam minden missiont de itt lehet el kell ezt dobnom mert ez így nagyon sokáig fog tartani.. 'Asszem BL 3 topikba én voltam az utsó aki befejezte a sztorit még akkoriban..
bár aztán meg évekig maradtam ugye'
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen routert?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- OTP Bank topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Micro Four Thirds
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Arany János - Kapcsos könyv
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
''14600KF -0.120mV meg RTX 5070 amin egy 3100Mhz Core OC és max memory OC van alulfesz mellett'
bár aztán meg évekig maradtam ugye'