Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
jaja, karaktertől erősen függ. a sárkányok gunzerkerrel vszleg aránytalanul könnyebbek.
ha nem csápol ki a küzdőtérről
hát pont ez az, hogy engem jellemzően kicsápol
Master Gee-nél arra gondoltam, hogy "rendesen" győzi le az ember, úgy azért nem annyira lite-os.(#9847) sss: a tűzerőre nagyon rá kell menni a többségnél, mert majdnem mindegyiknél gázos, ha elhúzódik a harc. ha jó vagy a critical hitekben, akkor egy interfacer csodákra képes.
(#9849) BomiBoogie: én néha bele szoktam lényegülni a gunzerkelés filozófiájába, és akkor hajlamos vagyok berohanni tetszőleges számú paraszt közé - különösen, ha van siren a csapatban

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Master Gee-nél arra gondoltam, hogy "rendesen" győzi le az ember, úgy azért nem annyira lite-os.