Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
tegnap a Tundrán (amikor Tiny Tina-nak kell megszerezni Mr Fluffybutot a teaparty-hoz) azt hittem sikerült kimaxolnom a balfékséget:
-átvágtunk (kollégákkal hárman, ilyen lvl16 körül) a vasútállomáson, ahol ugye majd ki lehet rabolni a vonatot, feltámasztottam az alacsonyabb szintű Axtont, s láttam a sínek túloldalán, hogy van egy health vial, oda akartam rohanni felvenni, s már csak egy pillanatra hallottam a fülesben a vonatkerék csattogását, s respawn.
-röhögök magamon, mint a sakál, mondom ilyen nincs
-mire a többiek, mit röhögök, ez nem vicces - ránézek a térképre, s látom, hogy mind a ketten ott állnak mellettem
Tehát egyszerre, egymástól függetlenül mind a hárman kiszaladtunk a vonat elé - nem tudom hogyan lehetett volna ezt jobban kimaxolni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest