Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ. Letöröltem a BF3-at, majd átrakom vinyóra, mert a Border igy tud lenni ssd-n. DE. Sajna hiába lett majdnem 40GB szabad hely, nem tölti le a DLC-ket.
Játékban is azt írja ki,h nincs letöltve, mind a 4-nél sajna. Helyszínt is megnéztem, nem lett uj, se küldetés. Az extrák megvannak, a Psyho karakter is, de a meglévő 2, elkezdett/végigvitt karakterrel nem tudok új helyre menni. Azt is probáltam, h akkor lemezről, de vagy egyből indítja, vagy újratelepíthetem, vagy eltávolítom. Ez így gáz, mert pont a DLC-k miatt vettem meg "másodszorra" is a játékot. Én kártyával nem tudok a steamen, meg sehol vásárolni, nem is szeretnék, és csak ez az opcio maradt a DLC-k megszerzésére. Mondanom sem kell, hogy az azóta kijött 2 DLC-t sem tudom ez miatt beszerezni, mert "fizikailag" nem adják ki. Telepítsem ujra az egészet? Csak a GOTY-es kóddal? A karakterek/mentés megmaradnak, mert azt felhőben tárolja a steam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD FX
- Hegesztés topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Játékban is azt írja ki,h nincs letöltve, mind a 4-nél sajna. Helyszínt is megnéztem, nem lett uj, se küldetés. Az extrák megvannak, a Psyho karakter is, de a meglévő 2, elkezdett/végigvitt karakterrel nem tudok új helyre menni. Azt is probáltam, h akkor lemezről, de vagy egyből indítja, vagy újratelepíthetem, vagy eltávolítom. Ez így gáz, mert pont a DLC-k miatt vettem meg "másodszorra" is a játékot. Én kártyával nem tudok a steamen, meg sehol vásárolni, nem is szeretnék, és csak ez az opcio maradt a DLC-k megszerzésére. Mondanom sem kell, hogy az azóta kijött 2 DLC-t sem tudom ez miatt beszerezni, mert "fizikailag" nem adják ki. Telepítsem ujra az egészet? Csak a GOTY-es kóddal? A karakterek/mentés megmaradnak, mert azt felhőben tárolja a steam?