Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Megvettem a GOTY kiadást is (az alap+Mechromancer már megvolt), és hozzá adtam a steam fiókhoz, ahogy az előzőt is.
Azt írta kb 5,5GB kell neki, annyi viszont nem volt/nincs. De, elkezdett valami frissítést leszedni a háttérben kb 3GB-ot. Azt hagytam, mert "kifért", a másikat bezártam. Játékban, mind a 4 dlc-nél, van egy olyan "kiírás", hogy nincs letöltve. Gondolom akkor magát a dlc-t nem szedte le egyiknél sem, csak a frissítést, meg az exrtákat?
Amit még nem néztem, az a helyszin, hogy több lett, vagy nem. A BF3-at kéne letörölnöm, hogy legyen hely, de akkor elkezdi leszedni a többit? (remélem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Független Samsung Galaxy S23 SM-S911B/DS apró hibával
- 16GB DDR4 3200Mhz ram
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest