Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
az első BL-ben tök jól működött, amit leírtál a lootról - ezért nyitogattam én is ott ki mindent. a 2-ben megnéztem a gearemet, és a legsűrűbben használt 4 fegyver + 4 kiegészítő kombo így fest statisztikailag:
1x vásárolt (harold)
1x quest reward (rubi)
3x golden key láda (cartel railer, fast acting shield, chaotic evil monk cm)
3x talált (texas quad, slag singularity gm, blood of the ancients relic)ráadásul a cucc fele 60-as szint alatti. szóval én abszolút nem tudom elítélni az editorozást - egyelőre dacból próbálom elkerülni, aztán lehet, hogy ha 72-es szinten beleunok a farmolásba, akkor kattintok párat

érdekes téma amúgy a bee. nekem TVHM-ben nagyon sokat segített, és az UVHM elején azt hittem, élni sem lehet nélküle. aztán szépen leszoktam róla, mert túl intenzívek lettek a csaták, nem volt ideje visszatöltődni. nemrég farmoltam újat, de alig használom - mondjuk tegnap nagyon jól jött egy super badass varkid ellen, de az esetek 70%-ában a fast actinget használom, 25%-ában meg egy adaptive-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- FIFA 16 Playstation 4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest