Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
+1 Lorenzo
Nem vagyok nagy coop-os de mär talälkoztam en is pär "kilopom a szemedet is" emberrel.Nagyon el tudja rontani a kedvemet.
Amugy egy kerdes: Nektek dobott mär valamit az oltär dragonkeep-ben?Ket kek rare fegyot kaptam a kb. 40 alkalombol.Közben persze jött kis penz is de hät ugye mindenki a legendary-re hajt.
Mondjuk mire eljutottam az oltärig nem kis idöbe telt.Olyan szinten megizzasztottak az ultimate badass fire mage-k, hogy kb ketmillät elköltöttem ujraelesztesre.Ezek mitöl ilyen erösek?Be slagelve, badass modban püföltem öket es kb. semmit nem vettem le az eletükböl.Mindegyiket ugy sikerült csak kinyirni, hogy amiket megideztek azokat kinyirtam körülötte es a bloodsploison tette a dolgät.Mäshogy nem ment volna.Nem ilyen erösek voltak ezek mielött legyöztem volna anno a handsome sorcerert.
Ja es meg valami, amit mär v-tomy-tol kerdeztem de itt is felteszem.Hogy lehet, hogy uvhm-ben olyan lassan fejlödök mint az ällat.4-5 ora jätek alatt fejlödtem fel egy szintet.Ez brutäl lassu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Arch Linux
- Építő/felújító topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Micro Four Thirds
- Elektromos autók - motorok
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest