- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Én pízt szoktam rendszeresen editorozni, meg annyira az erídiumot, hogy Sanctuary-ba való első belépés után maxolni tudjam a hátizsák méretét. Ez nekem olyan arany középút...nem is idegesít, hogy minden szar dobozt ki kell nyitni, meg percekig kell filózni melyik fegyvert dobjam el és melyiket tartsam meg, plusz nem fordulhat elő olyan tökönszúrással egyenértékű érzés sem, amikor valamelyik automata nagy nehezen bedob egy jó fegyvert, de nem tudom megvenni, mert nincs rá pénzem. Komolyabb belenyúlás nekem már érezhetően csökkentette a kihívást, úgyhogy gyorsan le is szoktam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kés topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen program, ami...?
- Android játékok topikja
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 27%- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett !
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest