Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Őskoczka
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
MARV6969
üzenetére
Szvsz ez inkább akkor jó, ha nem olyan karakterrel kezdesz bele, amivel már az összes küldetést megcsináltad. Én pl a gunzival tolom legtöbbet, de UVHM-ben szinte csak a főszálat csináltam meg vele, így most tele vagyok küldetésekkel, amik igazodnak a szintemhez., így van értelme megcsinálni őket.
Az új történeti szál tényleg vékony lett.
A magasabb szintű ellenfelekről pedig annyit, hogy nemrég betársultam BomieBoogie mellé, ahol 69-es volt a host. Persze kicsit durva volt, de nem éreztem azt a 67-70-es ellenek esetén sem, hogy feleslegesen nyomkodom az egeret. Jó volt egy kis aprítás, ahol estünk-keltünk sorra.
Ha meglesz a 72, kíváncsi leszek a további skálázódásra. Lehet érdemes lenne meghagyni a még fel nem vett küldiket is, hogy legyen motiváció is.
Összességében nem mondom, hogy eldobtam a hajamat a tartalomtól, de azt a 700 Ft-ot nagyobb hülyeségre is el tudtam volna szórni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós kamerák
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest