Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
MARV6969
üzenetére
Szvsz ez inkább akkor jó, ha nem olyan karakterrel kezdesz bele, amivel már az összes küldetést megcsináltad. Én pl a gunzival tolom legtöbbet, de UVHM-ben szinte csak a főszálat csináltam meg vele, így most tele vagyok küldetésekkel, amik igazodnak a szintemhez., így van értelme megcsinálni őket.
Az új történeti szál tényleg vékony lett.
A magasabb szintű ellenfelekről pedig annyit, hogy nemrég betársultam BomieBoogie mellé, ahol 69-es volt a host. Persze kicsit durva volt, de nem éreztem azt a 67-70-es ellenek esetén sem, hogy feleslegesen nyomkodom az egeret. Jó volt egy kis aprítás, ahol estünk-keltünk sorra.
Ha meglesz a 72, kíváncsi leszek a további skálázódásra. Lehet érdemes lenne meghagyni a még fel nem vett küldiket is, hogy legyen motiváció is.
Összességében nem mondom, hogy eldobtam a hajamat a tartalomtól, de azt a 700 Ft-ot nagyobb hülyeségre is el tudtam volna szórni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest