Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-12-13 23:47:41

LOGOUT.hu

A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7101) BandiHUN válasza Zolás (#7100) üzenetére


BandiHUN
veterán

Szerintem jó lett...ami zavar,hogy nagy a terep,túl sok az út,sok az üresjárat.Pont ezért is mondtam,hogy ott a szép és jó terep,mert tényleg nem egysíkú,viszont sok helyen kihalt.
Cserébe a harcok meg kemények...
UVHM sem gáz annyira...vagy jó build kell,vagy a Bee,és tudni kell használni.Én simán végigvittem,pár nehezebb rész volt,pl.most fejeztem be az új DLC-t és pár helyen tényleg őrületbe kergettek bizonyos csontváztípusok...
A loot...no azzal egyetértek.Nem gond,hogy csak bizonyos ellenfelek...viszont ne lenne ilyen rossz arányban,lásd a 100+próbálkozásom a Lyudára,amit végül editorral tettem be...
Lenne gyakoribb,de többféle legendary variáns.A coop is inkább megosztó...ok,az esély nő.Viszont ha 10ből 1x pl.esik egy legendary,kié is legyen?
Túl fontos pár holmi.Nincs meg az 1 "mainstream" legendaryja,ami esett is egész jól mindenféle,BÁRHONNAN.Egy vacak skagból is.
Itt meg poénos a "budi-láda",de a 10.után rájön az ember,innen nem szerez semmit.
A mezei ellenfelet is inkább elkerüli az ember,mert 0% esély valamit szerezni.Az 1-ben érdemes volt a leggyengébb ellennel is megküzdeni!
Itt meg lőszertemető,még vissza se hozzák az elpuffogtatott skulót,nemhogy...
És a coop ott is kijön,hogy egyszerűen egyedül nincs elterelés,kivéve a sirennél ha van az a képesség,ami az ellenfelet "megbolondítja",és őt kezdik támadni a többiek/vica-versa.
Ott most is elvoltam,rádobtam a badass-rs,össze is rántja a speckó a népet,így lehet irtani.
Viszont a gunzinak semmi,csak tűzerő,mechromancernél a robot ha rámennek,kinyírják seperc,és nem sebez,a commandonál az ágyú pajzsa lehet jó,de ideig-óráig véd és terel el,alig sebez...

Indíts egy Sirent.Az mindent visz.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#7102) DariusTrox válasza Zolás (#7100) üzenetére


DariusTrox
tag

Nem Zolás-nak szólt csak ő volt a téma végén és ott kattintottam a válaszra :D bocsi

Régóta nem szóltam a témához, de a mostani hozzászólásokat olvasva mégis megteszem. Személy szerint semmi problémám nem volt az UVHM móddal, pont olyan, amilyennek lennie kell. Ott bizony már nem elég csak menni és darálni, hanem gránát + fegyver kombók kellenek és jó helyezkedés, ahol ez lehetséges. Nem véletlenül van, hogy ott KÖTELEZŐ a Slag fegyver használata, anélkül 3x 4x annyi idő megölni egy ellenséget. Tény, hogy nehézre csinálták meg, de nem olyan nehézre, mint azt páran állítják. Nem vagyok pro gamer sőt nagyon keveset játszottam/játszok de amióta bent van az UVHM mód nincs az a pénz amiért én visszamennék TVHM-re.
Az Editorozás is egy megoldás, de én azt még mindig a gyengék eszközének tartom és még mindig csalás a szememben, akárhogy is írjuk körbe vagy érvelünk mellette, és nem kell erre reagálni, mert tudom mi lesz a hozzászólás, csak a szokásos, amit eddig is leírtatok (bár tudom, hogy úgy is lesz reakció, elvégre mindenkinek van joga :) ).
Ami számomra is kicsit undorító dolog az valóban ez a pénz lehúzás, de minek is áltatom magam :D az elsők között leszek, aki megveszi a kövi dlc-t is :D

Jah és egy kis sneek peak, élőben: [link]

[ Szerkesztve ]

I will take what is mine, with Fire and Blood!

(#7103) dejaris válasza DariusTrox (#7102) üzenetére


dejaris
addikt

Valakinek van ideje jatszani, valakinek nincs. Mint mondtad uvhm modban legjobb, tehat minek unatkozza vegig az ember az elso ket modot minden karakterrel? De hat csak a gyengek jateka az editor...

(#7104) BandiHUN válasza dejaris (#7103) üzenetére


BandiHUN
veterán

Az editor szerintem nem a gyengék játéka...lehet azoké is...
Viszont pl.aki 2hetente jut oda,hogy játsszon...megoldhat gondokat.Nehéz ellenségre sincs feltétlen más okosság,sőt ottvan a lőszergond,a szerencse,az ember beragadhat részeken.
És persze ottvan,hisz visszamehetsz 10 perceket lőszerért...hát menjen,akinek...
Sajnos vannak pontok,amik ezért vagy azért megfogják az embert,vannak irreális missziók,ellenfelek,vagy van,hogy egyszerűen túl nagy a terep,túl kevés a skuló...és UVHM-ben még "ideális" cuccal is.Egyedül meg főleg,amikor nincs a havernek ammo regen-es karaktere,a másiknak meg egész brigádot gyógyítása,stb...

Az editor annak is jó,aki ismeri a gémet,tudja mit akar,nincs sok ideje,de élvezné a játékot.
Sajna az 1-hez képest nincs 1pontba nagyot sebző fegyver(az 1 Defiler-ei,2-es tárral,szinte minden megadta magát egy criticalra),sokat kell lőni még criticallal is,sőt sokszor a rohadt slag fontosabb,minthogy tudsz-e criticalt lőni...
Még a jó célzás sem alapfeltétel már,sajnos.
Én is más FPS-eken "nevelkedtem",az 1 díjazta is a célzást,itt nem igazán.Nincs mivel,nincs hatása.
Helyette ott a Bee,de mellé ontsd a golyót.Nekem sem tetszik,hogy ez KELL ide.
Az editor mellett egyébként mostmár jó pont,hogy a lehetőség megvan,de mostmár bankba SEM lehet tenni az extrém cuccokat.Csak legál.Egyébként sem voltak olyan durva cuccok,mint az 1-nél,közel sem,és online nem is volt megoldható,hogy elmenj Sanctuary-ba a bankból kivenni.
Ha csak nem Te voltál a host.Szóval ritka volt valaki übercuccal...
És az alapgondolat is él,igenis én is úgy vagyok vele,hogyí ígyis kevés az időm,inkább vinném a sztorit,de jobb cuccal,és nem félórákra megállva,esve-kelve,ha épp ráérek.
Biztos van,akit feldob,hogy 1-1 gócpont lekösse 1 félórát,és még boss sincs a közelben...én igenis szeretem vinni a sztorit,sajnos csak alkalmankénti 1-2 órában.
Az editor segít ebben...hogy ne izgasson a pénz,az eridium,vagyhogy 1 boss 100adszorra se dobja az áhított fegyvert.
De sebaj,holnaptól suli,majd változik az eddig szünetesek véleménye is erről,eddig volt idejük :DDD

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#7105) bunfi válasza DariusTrox (#7102) üzenetére


bunfi
őstag

Single player játéknál és ennél a nevetséges működésű RANDOM dropnál ne beszéljünk már csalásról...

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#7106) Pedro78


Pedro78
senior tag

Source: 2k Pax - 5 Keys
Release Date: September 1
Expire Date: Unknown
PC: wjkbt-rh6rc-xh93j-3tj3b-35963
PS3: cbctb-hkccs-jxxwb-s3c3b-33s9k
XBOX: 5bctj-kr6jj-c33kr-wf3bt-hwx5w

Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

(#7107) BomiBoogie válasza Pedro78 (#7106) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Működtek, köszi!

(#7108) Pedro78


Pedro78
senior tag

Source: @DuvalMagic - 3 Keys
Release Date: Sept. 2
Expire Date: Unknown
PC: CBC3J-TB9WX-KJSBB-BTBTB-ZR3SW
PS3: K3CBB-5WT9K-S9CWT-HBW3B-R3T3W
XBOX: C3CJB-X993T-H69J6-KRJB3-XTXW9

Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

(#7109) MARV6969 válasza bunfi (#7096) üzenetére


MARV6969
tag

SPOILER
nekem nagyon bevált az Omen :K
9 lövédéket lő egyszerre, ami Bee-vel kellemes hatást fejt ki. Sati, tehát rövid távra hatásos. Kifejezetten a "rohangálók" ellen szeretem: ezeket közel engedem, és megpróbálom fejbe lőni őket (úgy próbálom időzíteni a lövést, hogy akkor találjanak a lövedékek, amikor egy pontba koncentrálódnak). Többnyire sikerrel. :DDD
Még a stalker-ek ellen vált be, főleg a lv63-asok ellen szeretem. Szintén közelről de áramos változattal... garantált, megbízható hatás. Távolra, gyorsan mozgó ellenfelekre van nála jobb. A robotoknál a savas változat, szintén közelről, közepes távolságból. Általában Bee pajzzsal használom, de mostanában egyre többször veszem elő az Antagonist shield-et. Ez ugye visszatükrözi az ellenségre a kilőtt golyót (megnövelt demage-val) ÉS slag-ol is..... ;]
A Bee ugye akkor hatásos, ha fel van töltve, de az Antagoginst amíg le nem merül "dolgozik" sebzi az ellenfeleket. Míg a Bee-nél kerülni kell azt, hogy eltaláljanak, addig ennél egyenesen keresni kell. Amint eltalálnak (vagy ugye kicsit később, mert nem küldi vissza a feladónak 100%-ban a rád lőtt golyót), keresni kell, hogy melyik slagozódott be, és ettől kezdve egyszerűbb a "megoldás"... Ráadásul nagyobb a kapacitása és gyorsabban töltődik is fel, mint a Bee.

Lorenzo9

Régebben említetted, hogy valamit kezdeni kellene az eridiummal, mert egy idő után semmi szerepe. Ezt a Tinás dlc-ben megoldották, hogy a ládák nyitásához, meg tárhelyvásárlásához újból érdemes lett gyűjteni.
Hátha egyszer, mondjuk a Bl 3-ban :U , megoldják azt is, hogy betesznek eridiumért vásárolható fegyver fejlesztéseket. Szerintem ez egy nagyon jó dolog lenne.
Egyetértek veled abban is, hogy valamilyen módon fel kellene dobni a multit is. Én örülnék egy olyan lehetőségnek, ahol egymás ellen lehetne harcolni, mondjuk 4 a 4 ellen, vagy 8 a 8 ellen, stb.... Ezt akár úgy is el tudnám képzelni, hogy a választhatsz a karakterek közül, de a játék adja a felszerelést, skill pontokat...

Más..

A Bl1 és a Bl2-ben eltérő módon oldották meg a fegyver kérdést. A BL2-ben NAGYON meg kell harcolni, meg kell szenvedni a legendary cuccokért, és így azokat sokkal jobban meg kellene becsülni is... Viszont a legendary-k megszerzése is és a játék ezek nélkül is elég nagy szívás.... nem ezt szoktuk meg a BL1-ben :( és ráadásul a legendary-knak mind van valami érdekes tulajdonsága, amiért jó, érdemes használni őket. Nyilván azt szeretném, hogy mindegyik legyen meg, és belátható időn belül... Ezt viszont csak irreális időbefektetéssel lehetne megvalósítani, ami szerintem nem a játékosok hibája. Ilyen feltételek mellett editort használok, és fogok is használni.

[ Szerkesztve ]

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#7110) LLKobe válasza MARV6969 (#7109) üzenetére


LLKobe
veterán

Egyetértek veled abban is, hogy valamilyen módon fel kellene dobni a multit is.

Szerintem a single playert mint olyat ki kéne hagyni, és olyan küldiket csinálni amihez kell hogy többen legyetek. Pl. az egyik feltartja az elleneket amíg a másik elvégez vmit vagy ilyesmi. Ez adna igazi csapatmunkát.

(Gondolj bele egy ilyen küldibe: az első részben látott rohadt nagy mammut szerű izé megy át a pályán, a tetején lévő ellent kéne élve elfogni. Ketten menni kéne mellette verdával, és a lábai közt kanyarogva lőni a lábait hogy lassuljon, míg a másik kettő felmászik rá, a sima elleneket leszedegeti és elkapja a fent ülőt. Mindeközben pörgős, hangulatos zene. EPIC lenne, csupa nagybetűvel.

Single-ben meg jöhetne veled egy gép által irányított kari.
Az a baj hogy a jelenlegi koncepciónak megvannak a határai, és ezt a kettővel elérték szerintem.
Nagyon korlátozza a küldetéseket, nem lehet új izgalmas dolgokat alkotni, minden küldi ki fog merülni abban hogy menj ide öld meg, szedd fel, hozd ide.

A Bl1 és a Bl2-ben eltérő módon oldották meg a fegyver kérdést.

Ja, és az egyben sokkal jobb volt. Ahogy az már sokszor elhangzott itt másoktól, sokkal jobb volt hogy bármiből és bárkiből eshetett faja cucc, bárhol lehetett egy eldugott láda, amit öröm volt megtalálni.
Itt már csak az invincible bossokra mentek rá, az meg dögunalom és inkább editorozik az ember.
Mikor kijött a game b*szottul örültünk hogy milyen változatosak és nagyok a pályák, de jó lesz itt rohangálni együtt, és lövöldözni. Aztán rájöttünk hogy felesleges.
Arról nem is beszélve, hogy egy olyan játékba ahol a randomitás a lényeg, fatális hiba biztos pontot rakni (arany láda). A legnagyobb hülyeség, nem szabadott volna.

[ Szerkesztve ]

Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!

(#7111) MARV6969 válasza LLKobe (#7110) üzenetére


MARV6969
tag

ja, ja, ja... :K
és az aranyláda legalább "arany" fegyvereket adhatna.... mondjuk a játék megjelenésekor a lila, meg az E-tech fegyók is olyan ritkák voltak (vagy még ritkábbak), mint az 1-ben a narancsok... de hát az 1-ben narancsok voltak, a 2-ben már legendary-k... Hallottad másoktól, már-már legenda számba ment, hogy volt valaki, aki ismert olyat, akinek volt egy legendary fegyvere... :O
A 2-ben a tárhely szűkössége is mutatta, hogy nem az volt a cél, hogy gyűjtögesd a cuccokat, ha nem hogy folyamatosan cserélgesd. Ehhez elég volt a hely, a gyűjtögetéshez nem. Viszont szerintem a játékosok nagy része a sok fajta fegyver miatt is játszott, tehát szerettek gyűjtögetni. A legál cuccok mellett a rengeteg készített dologról ne is beszéljünk, amik között voltak olyanok is, amik egy lövésre végeztek a legzordabb boss-szal is. Ilyen a 2-ben nem is volt, és még is törölték a módolt fegyvereket.... :F
A boss-ok... mondjuk ez az én bajom, de mindig is utáltam a főellenségeket... Értem én, hogy a 2-ben ezek adják a legendary, meg seraph, meg pearl fegyvereket, de egyedül esélytelen, négyen viszont el lehet velük szórakozni.. Az 1-ben viszonylag egyszerűen lehetett farmolni Crewmerax-ot. Igaz,, hogy odáig kellett egy keveset autókázni, de azután már nem jelentett gondot lelövöldözni. A Tinás sárkányoknál viszont mire odáig eljutsz, meg onnan vissza akárhová, meg amíg legyőzöd őket, na ez már szivatás.... Arról nem is beszélve, hogy igaz, hogy sok láda van, de azokból nem sok használható esik, és ahhoz hogy kinyithasd a ládákat, először ki kell nyírni a sárkányokat, nem úgy mint pl General Knoxx-nál, vagy a Robot Revolution-ban... 2010 óta szinte minden nap játszom a BL valamelyik részével... A Tinás dlc után tartottam 2 hetes szünetet, mert nagyon berágtam, ilyen még nálam nem történt (mármint a Borderlands-szal kapcsolatban :N ). Berágtam, mert vannak a poénok és van a játékosok hülyének nézése és ez a "sárkányolás" kimeríti ezt a fogalmat.
Ezek tükrében nagy érdeklődéssel várom a BL3-at (ha lesz...), hogy milyen irányba "fejlődik" tovább a játék.

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#7112) AlexWolf


AlexWolf
senior tag

sokat játszottam a kettővel is, de még többet az eggyel. jó a 2, de szerintem az 1 fényévekkel veri. ott tényleg megvan az embernek a hack'n'slash feeling, pedig fps. itt nincsen. olyan fegyverekkel, amikről itt beszélgetnek az emberek még csak nem is találkoztam.
Egyedül játszok, így elég nehéz lenne egyedül megszereznem őket. Editorral meg nem akarok vesződni, így marad az, hogy már nem játszok.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#7113) MARV6969


MARV6969
tag

nagyon SPOILER....

Az új skin-ek, és head-ek.... ha valakit érdekelne.
[link]

[ Szerkesztve ]

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#7114) bunfi válasza MARV6969 (#7113) üzenetére


bunfi
őstag

Ha jól olvasom, akkor ezek shift kódosak lesznek. :D

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#7115) TESCO-Zsömle válasza MARV6969 (#7113) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Assassin nagyon adja.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#7116) MARV6969 válasza bunfi (#7114) üzenetére


MARV6969
tag

...editorral már be is pakoltam... :U

TESCO-Zsömle
igen, a Manci fej meg aranyos :)

GYŰJTŐKNEK

fentebb már leírtam pár olyan gránát mód kódját, ami módolt, viszont nem bankos, és megmaradt a pach után is ;]
találtam egy újabb gránátmódot (slagos életelszívós x16-os....) és egy Maya legendary class mód és egy seraph relic hibridjét, ami szintén nem bankos, de módolt íme:

BL2 (BwAAAAC2ZgQnDQCoMBG9HgCABsD / / / / / / / / / PwBjAOP / vxgBAME =)
BL2 (BwAAAADyiAAADwDogBC9HhvDD4MdgwsDDoMOgwxDHUMYAx + DLsM =)

[ Szerkesztve ]

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#7117) MARV6969


MARV6969
tag

SPOILER

EDITOR :Y

Fórumtársak! :R
Válaszul a Gearbox "black" weapons eltüntető akciójára, valamint a Tinás dlc végső sárkányaira, úgy döntöttem, hogy közzéteszem az új dlc fegyver, class mód, skin és head kódjait (nyilván más fórumokon mások már rég megtették, de hát nem én lennék Marv, ha közre nem adnám... ;] ).
Amúgy az egyik fórumon írták, hogy azért baj, hogy megxüntették a módolt fegyverek bankolását is, mert ezzel csökkent a kreativitás, a változatosság, az "egyidiesség" lehetősége (kb mint az EU...), amivel a magam részéről maximálisan egyetértek .

Tehát a kódok:
Boss Jakobs Bekah AR
BL2(hwAAAAA6YAqCRoAAB9HrJQAcxHAAkAEDIob//xUY/v8jAPw=)
Binary Maliwan Wanderlust Pistol Shock
BL2(hwAAAAB/vwqGB4AAEdHrKQCEhREA8AHG/38KGBow/v8LAPw=)
Casual Torgue Carnage Shotgun
BL2(hwAAAAAnjwoEaIAACdHrPQBUg+IA8AAKHJT//xAA//83APw=)
Skookum Jakobs Godfinger Sniper
BL2(hwAAAACaIgqEKIAAB9HrLQBcAEMA0AVMBZj//2Rg/v8XAPw=)
Class Mods (Fyi the manufacturers are probably not correct)
Hide Spoiler
Assassin
LegendaryKiller
BL2(BwAAAAAdjQoKAAsAUBA9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
LegendaryNinja
BL2(BwAAAADp/QoLAAsAUBA9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
LegendarySniper
BL2(BwAAAABD/QoMAAsAUBA9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
Mech
Legendary_Anarchist
BL2(BwAAAAB7jQoUAA0AEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
Legendary_Catalyst
BL2(BwAAAACP/QoVAA0AEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
Legendary_Roboteer
BL2(BwAAAABOXQoWAA0AEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
Gunzerker
LegendaryGunzerker
BL2(BwAAAAC0PgoHAAkAEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
LegendaryHoarder
BL2(BwAAAADJfgoIAAkAEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
LegendaryTitan
BL2(BwAAAAA9DgoJAAkAEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
Psycho
Legendary_Reaper
BL2(BwAAAAAE/AoXAA8AEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
Legendary_Sickle
BL2(BwAAAAB5vAoYAA8AEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
LegendaryTorch
BL2(BwAAAACNzAoZAA8AEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
Siren
LegendaryBinder
BL2(BwAAAACGmAoAAAMAEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
LegendaryCat
BL2(BwAAAACzSAoCAAMAEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
LegendaryNurse
BL2(BwAAAABy6AoBAAMAEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
Commando
LegendaryEngineer
BL2(BwAAAAA6mwoDAAcAEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
LegendaryPointman
BL2(BwAAAACQmwoEAAcAEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
LegendaryRanger
BL2(BwAAAABk6woFAAcAEBE9AAXBAUEAwf///////////38DwQ==)
Heads and Skins
Hide Spoiler
Assassin
The Dark Within
BL2(BwAAAAAPpAoAAQEQEBAAwA==)
L0rd of Darkness
BL2(BwAAAABFBQoBAQMQEBAAwA==)
Mech
Neverending and Gory
BL2(BwAAAABOgQoAAgEYEBAAwA==)
Lord of Wisdom
BL2(BwAAAAAEIAoBAgMYEBAAwA==)
Gunzerker
Pointed Argument
BL2(BwAAAAACrwoAAwEgEBAAwA==)
Lord of Rage
BL2(BwAAAABIDgoBAwMgEBAAwA==)
Psycho
WEAR YOUR TORSO LIKE A HAT
BL2(BwAAAADbUQoABAEoEBAAwA==)
LORD OF MEAT
BL2(BwAAAACR8AoBBAMoEBAAwA==)
Siren
Blight of the Valkyries
BL2(BwAAAABd1AoABQEwEBAAwA==)
Lord of Power
BL2(BwAAAAAXdQoBBQMwEBAAwA==)
Commando
Crown of Bones
BL2(BwAAAAAc8QoABgE4EBAAwA==)
Lord of Justice
BL2(BwAAAABWUAoBBgM4EBAAwA==)

[ Szerkesztve ]

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#7118) BomiBoogie


BomiBoogie
MODERÁTOR

(#7119) capulet75


capulet75
addikt

Az Ascend Inferno Tower-re hol lehet feljutni?

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#7120) vitaro válasza capulet75 (#7119) üzenetére


vitaro
senior tag

Lifttel kell felmenni (az ascend emelkedést jelent) a smoking guano grotto-ból.

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#7121) capulet75 válasza vitaro (#7120) üzenetére


capulet75
addikt

Köszönöm.

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#7122) MARV6969


MARV6969
tag

Vissza lehet menni a Terminus fegyver raktárába és Marcus raktárába is... (de még hogy?! :Y ) [link] [link]
Szerintetek milyen típusú rakétavetője van Salvadornak? közben meg lett... Bandit Legendary Badaboom...

[ Szerkesztve ]

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#7123) bunfi válasza MARV6969 (#7122) üzenetére


bunfi
őstag

Azért a Terminus fegyverraktáras móka kicsit overkill, annyit kell vele vesződni, hogy szerintem baromság. A másik meg ugyanolyan scripted event, mint a Roland ládája a bázison, egyszer lehet csak nyitni, szóval maximum annak érdekes, aki kihagyta. De mivel ilyen láda máshol is van, ez is megkérdőjelezhető praktikummal bír. Meg amúgy is, a drop nem a ládáknak kedvez. Sőt, ha már lúd legyen kövér, CheatEngine és teleport a Leviathan barlangjába.

De mókás, hogy vannak emberek, akik ennyire elmélyednek a "legális" csalásokban :))

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#7124) BomiBoogie válasza bunfi (#7123) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Mondja is a srác, hogy egyáltalán nem éri meg. :)

(#7125) genndy válasza bunfi (#7123) üzenetére


genndy
addikt

Mivel gondolom konzolosoknál is ugyanígy megvannak ezek a kiskapuk, nekik meg nincs túl sok lehetőségük editort használni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#7126) bunfi válasza genndy (#7125) üzenetére


bunfi
őstag

A Gibbed Editor minden platform mentéseit kezeli.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#7127) nesh20 válasza genndy (#7125) üzenetére


nesh20
aktív tag

Konzolon is működik az editor, kicsit nehézkes, de ugyan az a végeredmény.
Ha ládákat akartok a Treasure Room még mindig látogatható, csalás nélkül, ott azért elég jó cuccok vannak szerintem!

Nem mára mondták az új DLC-t? Nem látom Steam-en :(

[ Szerkesztve ]

I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.

(#7128) BomiBoogie válasza nesh20 (#7127) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

(#7129) TESCO-Zsömle válasza BomiBoogie (#7128) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

3* is végigolvastam, de nem találtam benne választ a feltett kérdésre...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#7130) BomiBoogie válasza TESCO-Zsömle (#7129) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Valamiért emlékeztem benne az "October" szóra. Öregszem. Mea culpa. :DDD

(#7131) BomiBoogie


BomiBoogie
MODERÁTOR

(#7132) capulet75


capulet75
addikt

Kidaráltam a sárkányt, nem volt valami nagy ellenfél. Viszont 30 szinten tettem ezt és nyilván ott maradt egy tonna küldetés aminek java részét kb felesleges megcsinálni mert szotyit ad. Kár érte, majd másik karakterrel, másképp csinálom. Örültem volna ha van valamiféle nehézségi szint jelzés a sok felkiáltójel mellett, sőt a fő szálat esetleg jelölhették volna más színnel.Az első részben ez sokkal logikusabb és egyszerűbb volt. Ha kimaxolnám a játékot akkor mennyi az a szint ameddig el lehet jutni az alapjátékban?

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#7133) BomiBoogie válasza capulet75 (#7132) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

PT1-ben kb. 30-ig, PT2-ben kb. 45-50-ig.

(#7134) genndy válasza capulet75 (#7132) üzenetére


genndy
addikt

Fő szálnak mindig a Vault jel a jelölése, de csak ennyi a különbség, külön színezve sajna nincs.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#7135) vitaro válasza BomiBoogie (#7131) üzenetére


vitaro
senior tag

Már Steamen is elérhető.

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#7136) bunfi válasza vitaro (#7135) üzenetére


bunfi
őstag

Facebookon 3 perce tették közé :) Már be is zsákoltam!

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#7137) maross válasza BomiBoogie (#7131) üzenetére


maross
veterán

most komoly, fizetni kell a +levelert?

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#7138) TESCO-Zsömle válasza BomiBoogie (#7131) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Steam-en csak 4€. ;)

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#7139) dejaris válasza maross (#7137) üzenetére


dejaris
addikt

Nem kell, lehet.

(#7140) vitaro


vitaro
senior tag

Vannak új kódok is (5 kulcs):

PC: CTC3J-KR9H5-WTZ3T-TJ3TB-6SRRJ
X360: KTKJ3-J95JT-HX93R-K6BBB-ZWR9H
PS3: CBKTT-66RHB-ZHK5B-SB53J-SJ3KT

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#7141) bunfi


bunfi
őstag

A +11 szint alkalmából +5 kulcshoz kódok: szerk. megelőztek

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#7142) MARV6969 válasza bunfi (#7123) üzenetére


MARV6969
tag

:) mivel már nagyon sokszor toltam végig a játékot, el szoktam bíbelődni ilyen kis marhaságokkal is, csak az érdekesség kedvéért... az 1-ben pl a kedvencem volt, amikor T-Bone-ban lelöktük az autókat, beleterepoltáltunk és száguldoztunk a "senkiföldjén"...
amúgy, csak a fegyverek kedvéért, tényleg nem éri meg :N
(((( viszont poén volt Sanctuary-ban Moxxit megvizsgálni alulnézetből.... erről is vannak videók))))

"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

(#7143) warcat


warcat
veterán

Hahaha,kétlem hogy ilyenkor hajnalban sok haszna lesz mert reggelre javítják mire elolvassátok,de az amazonon 99 cent az
ultimate vault hunter pack 2.
Sikeresen hozzáadta a játékomhoz.

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#7144) BorgBoss válasza warcat (#7143) üzenetére


BorgBoss
tag

Igazad volt...

"This item is currently unavailable."

[ Szerkesztve ]

“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton

(#7145) BomiBoogie válasza warcat (#7143) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Steamen megvan, látom én is. :K
Sajnos Amazonról leszedték. :(

(#7146) BomiBoogie válasza BomiBoogie (#7145) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Ráadásul acsikat sem tettek már hozzá. Lustulnak a Gearboxnál is.

(#7147) BorgBoss


BorgBoss
tag

Most olvasom ezt a plusz 3 DLC-t. Ha belegondolok, akkor ez már egy egész nagy világ lesz :) Nekem tetszik, hogy ennyi tartalom jelenik meg. :DD Nem sok játékot támogatnak ennyire. Ennyi küldetést egyszer sem lesz semmi végigvinni, nem, hogy 3x. :DDD

“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton

(#7148) dejaris válasza BorgBoss (#7147) üzenetére


dejaris
addikt

A tamogatjak az kicsit tulzas, inkabb fejik ;)

(#7149) BorgBoss válasza dejaris (#7148) üzenetére


BorgBoss
tag

Na jó, fogalmazásilag igazad van, de amennyit én játszok egy-egy tartalommal az bőven megéri a pénzét. Én csak azt sajnálom, hogy úgy feldühített az egyik raid boos, hogy editorhoz kaptam, majd sikerült a fegyverek szerzését így teljesen érdektelenné tennem. Az előnye viszont az, hogy végre elkezdhettem settlers 7-et játszani :D Ha kijön a három DLC, szerintem megint nekiindulok párszor végigjátszani. Bár szerintem nem bírom ki addig :DDD

“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton

(#7150) bunfi


bunfi
őstag

Hát ismét rájöttem, hogy az UVHM egyjátékos módban ugyan játszható, csak az élményfaktora konvergál a nullához. Ez azért így elég pofátlanság szerintem. Mennyibe került volna, hogy normálisan sklálázódjon az ellenfelek hp-ja? Kicsit nevetséges, hogy az elején mindenki a Gearbox fórumon sírt, hogy a Bee az tönkreteszi a játékot, mert HURR-DURR (azért tegyük hozzá, hogy senki nem szorít fegyvert senki fejéhez, hogy azzal kell mennie), most meg anélkül nem lehet megölni semmit. Hellfireből 3-4 tár egy badass nomadba, elemental dmg builddel már nagyon túlzás...

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.