Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Szerintem jó lett...ami zavar,hogy nagy a terep,túl sok az út,sok az üresjárat.Pont ezért is mondtam,hogy ott a szép és jó terep,mert tényleg nem egysíkú,viszont sok helyen kihalt.
Cserébe a harcok meg kemények...
UVHM sem gáz annyira...vagy jó build kell,vagy a Bee,és tudni kell használni.Én simán végigvittem,pár nehezebb rész volt,pl.most fejeztem be az új DLC-t és pár helyen tényleg őrületbe kergettek bizonyos csontváztípusok...
A loot...no azzal egyetértek.Nem gond,hogy csak bizonyos ellenfelek...viszont ne lenne ilyen rossz arányban,lásd a 100+próbálkozásom a Lyudára,amit végül editorral tettem be...
Lenne gyakoribb,de többféle legendary variáns.A coop is inkább megosztó...ok,az esély nő.Viszont ha 10ből 1x pl.esik egy legendary,kié is legyen?
Túl fontos pár holmi.Nincs meg az 1 "mainstream" legendaryja,ami esett is egész jól mindenféle,BÁRHONNAN.Egy vacak skagból is.
Itt meg poénos a "budi-láda",de a 10.után rájön az ember,innen nem szerez semmit.
A mezei ellenfelet is inkább elkerüli az ember,mert 0% esély valamit szerezni.Az 1-ben érdemes volt a leggyengébb ellennel is megküzdeni!
Itt meg lőszertemető,még vissza se hozzák az elpuffogtatott skulót,nemhogy...
És a coop ott is kijön,hogy egyszerűen egyedül nincs elterelés,kivéve a sirennél ha van az a képesség,ami az ellenfelet "megbolondítja",és őt kezdik támadni a többiek/vica-versa.
Ott most is elvoltam,rádobtam a badass-rs,össze is rántja a speckó a népet,így lehet irtani.
Viszont a gunzinak semmi,csak tűzerő,mechromancernél a robot ha rámennek,kinyírják seperc,és nem sebez,a commandonál az ágyú pajzsa lehet jó,de ideig-óráig véd és terel el,alig sebez...Indíts egy Sirent.Az mindent visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen processzort vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Házimozi belépő szinten
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest