Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Hát, nekem FullHD-ba már a Border 1-nél vissza kell vennem 1-2 dolgot. Ha én vagyok a hoszt, akkor még többet...
Am sikerült lemondani a megrendelést. Kaptam egy kis fejmosást, hogy az előrendelés nem biztosítéknak van, mert ha megjelenés előtt nagy hirtelenséggel a 200 emberből 100 visszamondja, az mekkora anyagi kár a boltnak, akiknek a rendelt mennyiséget előre ki kell fizetni a kiadó felé...
A szokásos magyaros túlzás és ferdítés... Mintha olyan sokan akarnák nagy hirtelenséggel visszamondani, hogy a 40k-s változatot vegyék, és mintha a nyakukon maradt +10-20 darabot nem lehetne a későbbiekben értékesíteni, hanem mennének a szemétbe...
No mindegy... Berendelem galaxistól, azok úgyis rákérdeznek vásárlás előtt, hogy akarom-e...
Sztem ez a reális. 4-5 hónap alatt bármi történhet... Ki tudja, hogy hogy fog állni anyagilag, mik lesznek a prioritások akkor?
sz: Remélem vki lesz olyan kedves és azonnal belinkeli ide, amint elérhetővé válik a ládás változat előrendelése.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest