Új hozzászólás Aktív témák

• jambiyya

őstag

No írok valamit kevésbé offot is. :)

Kipróbáltam pár fegyvert annak a gbors féle editornak a segítségével. Gondoltam ez majd olyan godmode lesz vagy mi, mert hát ezen fegyverek darabja többet ér mint az én összesem...
    Hát...izé...biztos velem van a baj, de egyikre se fáj a fogam. Lehet hogy nem jól használtam, vagy hogy nem kimondottan commandónak és/vagy az én stílusomnak fekszik, de elolvastam mindegyik leírását, szóval hülye azért nem vagyok. :)

Godfinger: oké, értem én hogy akkor sebez nagyot, ha sokáig repül a golyó, de a célpontok sajna nem bírják ki mozdulatlanul. Lyuda sokkal jobban bejön nekem.

Tattler: ez kakukktojás, mert már kétszer is megkaptam, és mindkétszer el is dobtam. Persze akkoriban még nem tudtam projectilekről, meg a bee-ről, de most megint kipróbáltam és megint nem jött be. Marad a florentine.

Actualizer: u.a. mint tattler

Bekah: na ez viszont tetszett. Sajna a második hullámban érkező skulók lassúak. Slaggelt ellenfél ellen durva.

Seeker: mint a bekah: tetszett de nem cserélném el a kerblasteremre. ;)

Stalker: király cucc, ilyet szereznem kell Harold mellé! Gbors, mikor lesz végre VGA-d? Illetve Prolixus is ígért segítséget raid boss ügyben. :P

Találtam még érdekes cuccokat, amikhez viszont igazítani kell skilltreet, vagy class modot, de Axton pont nem egy speckó figura. Van egy 30-as szintű mechem, majd nála biztos érdekesebb combokat lehet összehozni.
    Mennem kell...

Új hozzászólás Aktív témák