- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
No írok valamit kevésbé offot is.

Kipróbáltam pár fegyvert annak a gbors féle editornak a segítségével. Gondoltam ez majd olyan godmode lesz vagy mi, mert hát ezen fegyverek darabja többet ér mint az én összesem...
Hát...izé...biztos velem van a baj, de egyikre se fáj a fogam. Lehet hogy nem jól használtam, vagy hogy nem kimondottan commandónak és/vagy az én stílusomnak fekszik, de elolvastam mindegyik leírását, szóval hülye azért nem vagyok.
Godfinger: oké, értem én hogy akkor sebez nagyot, ha sokáig repül a golyó, de a célpontok sajna nem bírják ki mozdulatlanul. Lyuda sokkal jobban bejön nekem.
Tattler: ez kakukktojás, mert már kétszer is megkaptam, és mindkétszer el is dobtam. Persze akkoriban még nem tudtam projectilekről, meg a bee-ről, de most megint kipróbáltam és megint nem jött be. Marad a florentine.
Actualizer: u.a. mint tattler
Bekah: na ez viszont tetszett. Sajna a második hullámban érkező skulók lassúak. Slaggelt ellenfél ellen durva.
Seeker: mint a bekah: tetszett de nem cserélném el a kerblasteremre.

Stalker: király cucc, ilyet szereznem kell Harold mellé! Gbors, mikor lesz végre VGA-d? Illetve Prolixus is ígért segítséget raid boss ügyben.

Találtam még érdekes cuccokat, amikhez viszont igazítani kell skilltreet, vagy class modot, de Axton pont nem egy speckó figura. Van egy 30-as szintű mechem, majd nála biztos érdekesebb combokat lehet összehozni.
Mennem kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest