Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audison
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igen, azért nagy sikerről van itt szó.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az új résszel, mennyire fogják vinni. Szerintem, aki valaha is játszott a Borderlands-el, az az új részt is ki fogja próbálni, úgyhogy szerintem lesz akkora sikere mint a BL2-nek. Remélem a loot-on javítanak, mert BL2-ben nagyon gyengére sikerült. Ha már megcsinálják azt, hogy a nagyobb Bossok Legandary-t dobjanak, akkor már jó irányba viszik...mert azért durva, hogy 2en ölünk a BL2-ben 20 percig egy Raid Bosst- és semmi használhatót nem dob. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Eladó gamer PC i5-12400F + RTX 4060 + 32GB RAM
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az új résszel, mennyire fogják vinni. Szerintem, aki valaha is játszott a Borderlands-el, az az új részt is ki fogja próbálni, úgyhogy szerintem lesz akkora sikere mint a BL2-nek. Remélem a loot-on javítanak, mert BL2-ben nagyon gyengére sikerült. Ha már megcsinálják azt, hogy a nagyobb Bossok Legandary-t dobjanak, akkor már jó irányba viszik...mert azért durva, hogy 2en ölünk a BL2-ben 20 percig egy Raid Bosst- és semmi használhatót nem dob.