Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Arányait tekintve hol találok nagyobb eséllyel snipert? Most szabadítottam ki Rolandot (lvl 15 zero) és idáig nem dobott el korródáló fegyvert se, nem hogy mesterlövészt. Ugye egyre többször jönnek mostantól robotok és a tűz/ahova nem nagyon árt nekik.
Valakinek nincs esetleg egy felesleges?
persze ezen a szinten gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gitáros topic
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze ezen a szinten gondoltam.