- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
-
kutga
félisten
válasz
JocheeDa
üzenetére
Üdv!
Itt 6k a GOTY Edition, nemrég még 10k felett járt asszem az ára, ahhoz képest jó vétel, tényleg online a legjobb móka, ahhoz meg eredeti kell.
Mondjuk nem tudom ez a steames verzió-e, nekem az van, nem is olyan rég akciózták, úgy emlékszem olyan 3k körül volt a GOTY.
MOD
A legújabb játékokat én sem veszem meg 10k+-ért mert másra is el tudom költeni azt a pénzt, inkább a leárazásokat és az akciókat figyelem. Ennek a játéknak elég jó az újrajátszási értéke, szerintem megéri megvenni. Nem is beszélve hogy amíg kitolod az alap PT1+PT2+PT2,5 és az összes DLC-t az sem lesz két délután.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest