Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Van egy terület ahol rengetek kutya van. Na ott vannak jó kis mellékküldetések. Sok négylábút kell legyilkolni, meg jönnek ilyen repülő izék is, de megéri, mert nagyon jó fegyvereket ad, (látszólag zsákutcába kell besétálni, de igazából a végén ki lehet jönni, barlangrendszer-szerű a terep) itt szereztem valami nagyon jó páncélt is. Most 10-es szint körül vagyok, Bonehead még várat magára, de az öreg lábát már visszaszereztem, adott érte valami jó nagyot sebző shotgun-t.

Ezek az automaták nagyon emlékeztetnek a Fallout 3-ra meg a Bioshock-ra, de ötletes rajtuk a kép

Az ugrálás tényleg fura, olyan mintha a Holdon lennénk...
Az még tetszik, hogy sniper-rel sem lehet nagyon messzire ellőni, mert pontatlan a fegyver, de azért remélem ahogy fejlődök, úgy javul majd a fegyver kezelésének képessége.Néha már félek belépni a játékba, mert tudom hogy ott ragadok minimum 2 óra hosszát

Mondjuk a Fallout-tal is így voltam, nagyon le tud kötni ez a fejlődős rendszer, főleg FPS nézetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M4, 256GB, 24GB RAM!!!!! Szinte új, 2.5 év garancia! Makulátlan állapot!
- Sapphire NITRO+ RX 6950 XT 16GB
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- ELADÓ PARKSIDE PSBSA 20-LI C3 akkus fúró, ütvefúró, és csavarbehajtó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest