Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
panda
tag
Köszönöm Kalandor, hogy megnyitottad a topikot.
:C:C:C neked -
panda
tag
Én már kis feketefenyőt is vettem de már másfél éve nem csináltam meg és kezd nagyon elszáradni szegénykém :O
A bonsaiom meg lombhullató és a menyasszonyomtól kaptam 1 hónapja. Nagyon jó közérzetet ad, ha elnézed a törékeny kis alakját. És nagyon szereti Mozartot (egy hete hallgatja a klaszikusokat és azóta úgy nő mintha húznák).:DD -
Keitaro
addikt
Ez meg itt a fáradt gőz, offtopic rész :)
Ne bántsd már szegényt, szvsz volt elég sok téma ami mlilárdszor jobban nem tartozott ide, mégis lehetett róla normálisan beszélni. Eléggé egysíkúak lennénk ha csak hardver menne mindenhol és bekockulnánk istenesen ;)
Én sajnos egyébként, hogy ON is legyen, nem értek a bonsaiokhoz, de egyszer kacérkodtam a gondolattal, hogy veszek egyet, mert érdekelnek :) -
panda
tag
Úgy vettem észre, hogy a bonsai termesztéséről nincs semmi a fórumon. Na persze tudom, hogy nem hardveres téma, de ha már a Fáradt gőzben vagyunk hát erről is lehetne szó. (Jó példát mutat Volkovy kolléga a kaktusszal :C).
A kérdésem ez volna: hogyan kell a lombhullató bonsait metszeni, mert kaptam a menyasszonyomtól egyet és gyönyörű volt ezelött egy hónappal. Most új ágakat növesztett és hatalmas leveleket. Már nem szép, mert a levelek egy része nagyon pici, a többi meg legalább a három-négyszeresse és az összhang meg sz@r:O. Egy cimbora azt mondta, hogy vágjam le a leveleket és ne nyúljak az ágakhoz csak ősszel vagy tavasszal. Akkor most mi legyen mert nagyon kellene alakítani már. Különben 5 éves a fa és olyan 20 cm magas.
Akinek van ilyen kis gyönyörű növénye az adhatna tanácsot a tartásáról is, mert halvány lila gőzöm sincs róla. Kéönyvet meg nincs kedvem venni, akkor inkább akkor már valami ketyerét a géphez:DDD.
Köszönöm mindenkinek.
Aktív témák
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest