Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv. Szeretnék én is egy saját bonsai fát.Jártam ma a Bauhaus-ba és láttam kicsiket 3500 körül, gondolom ez korrekt ár, nem is ez lenne a kérdésem. Hanem, hogy most nézegetem neten és van vagy 100 fajta. Egyik tekeredik, másik nem, van ami kalapos, és úgy néz ki, mint az Avatar-ból az élet fája. Namost honnan tudjam én, hogy a kicsiből melyik lesz, ha "felnő"?

Van aminek alul vastag gumója van, van aminél nem látszik. Van ami nagy levelű(az nem tetszik), vagy ami kicsi, van ami fenyő jellegű.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Adobe Indesign
- Futás, futópályák
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- OONI VOLT 2
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Olcsóbb! Új, felbontott Bosch GWX 17-125 PSB 1700 W X-lock prof. sarokcsiszoló flex - 1,5 év gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest