Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszika0216
csendes tag
Szia!
Üdv itt
Hát az az igazság, hogy magból mire igazi bonsai lesz az min. 15-20 év. Ezért Én "bonsai" magról nem is próbálkozom, meg hát amit bonsai mag néven árulnak az sajnos átverés. Ugyanis hiába bonsai fa mag termése, attól még nem lesz abból bonsai ha elülteted. Ha kiülteted szabad földbe ugyan úgy nagyra fog nőni. Próbálj meg tavasszal Yamadorit keresni, az egyedi is. Nekem van már juhar, puszpáng,selyemakác és gyertyán Yamadorim. Az tény, hogy lilaakácot magról ültettem, mert azt csak nagyon fiatal korában lehet alakítani, mert nagyon hamar elfásodik a szára. De sok sikert és kitartást kívánok. Esetleg bonsai fád már van?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest