Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
nyuszika0216 #176 üzenetére
Igen, ezt olvastam én is róla. Különösen tetszik, hogy essünk neki metszés terén, elég toleráns fajta.
Egyébként gondolkodtam azon is, hogy akár egy kisebb cserjéből csinálok alanyt, amit találok odakint és megtetszik.
BP-n viszont nem járok, virágot futárszolgálattal meg kiküldetni nem biztosan szerencsés. No, de majd elválik, mi lesz. Nézelődök majd én is a környékemen, hátha valamelyik kertészet esetleg foglalkozik bonsaiokkal. Köszi a fáradozásaid!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest