Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ! A Mapping Cancer volt az, amit évekkel ezelőtt is csináltam, meg amit újrakezdtem 2 éve, de akkor kerítek más számolnivalót.
-
looser
addikt
válasz
westlake #1337 üzenetére
Az tök jó, hogy neked nem volt vele gondod, de nem véletlenül vannak stabil (széleskörűen tesztelt) és fejlesztői buildek. Nem kötekedésképp írtam, csak ha valaki bekukkant ide és letölti, majd gondjai lesznek vele, akkor első körben úgyis azt a javaslatot fogja kapni, hogy tegye fel az utolsó stabil verziót. Ilyenkor az nem számít, ha valakinek épp problémamentesen fut, sőt, szuper, hanem hogy lehetőleg minél több embernek fusson így, annak is, aki nem tud hibát keresni, ha gond van.
-
looser
addikt
válasz
westlake #1335 üzenetére
Fejlesztői verzió, a stabil továbbra is a 7.16.20
De persze új :-) -
looser
addikt
válasz
Csiga69 #1318 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Csak és kizárólag a Mapping Cancer Markers kutatást csinál(tat)om. Ez így érthető, amit írtál és megnyugtató is. Attól tartottam, hogy esetlegesen közelebbi (amerikai) gyógyszeripari vagy hadászati célra hamarább/kizárólagosan kerülhet átadásra bármiféle adat a nemzetközi hozzájárulás ellenére.
-
looser
addikt
Sziasztok!
3 éve csinálom (vagyis hogy megy a háttérben
) de a dokumentációt sajnos nem olvastam el, viszont lenne egy kérdésem, hátha valaki tudja rá a választ: ez egy amerikai egyetem és kutatóintézet programja. Az eredményeink, amelyeket a világ minden tájáról beküldünk, azok ugye megosztásra kerülnek mindenkivel, szóval public domain a a kutatási anyag?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő