- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
Én is jártam már így, jelenleg 2 külön CPID-vel (Cross Project IDentifier) rendelkezel (egyik, másik).
Akkor szokott ez megtörténni, ha ugyanazzal a névvel, de pl. másik mail címmel csatlakozol egy projekthez, de eltérő jelszó, adatlap is elég a kavarodáshoz. Javaslom, hogy nézd át ezeket (projektek weboldalán bejelentkezve a fiókba), és használj BOINC Account Manager-t (BAM, BOINCStats-on megtalálod), amivel pár kattintással tudsz csatlakozni projektekhez és a gépeket is külön-külön betudod állítani, hogy melyiket futtassák (ezzel is könnyebben elkerülhető az esetleges kavarodás) - ha ismerted már ezt, akkor tárgytalan.Szerk.: BAM akkor kifejezetten javasolt, ha több géppel is rendelkezel - nem kevés időbe telt rájönnöm, hogy azért bolondult meg a statisztikám, mert egy nem BAM-on keresztül csatlakoztatott gépem kért más CPID-t a projekttől. Így lényegében egy szép kis "vita" alakult ki, minden egyes csomagjelentéskor a kliensek a saját CPID-jüket próbálták ráerőszakolni a fiókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest