- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Hali!
A BoincStats féle BAM-mal kapcsolatban remélem tudtok segíteni. Két vga van a gépemben (intel cpu-ba integrált + dedikált) és azt szeretném, hogy csak az egyikre küldjenek a projektek csomagokat. Boincban nem találtam ilyen beállítást, neten a BAM-ot ajánlották erre.
Az utóbbi időben eléggé érdekesen működik. Beállítottam, hogy csak az egyik gpu-ra küldjön csomagokat (WCG, Einstein), de többszöri próba után is mindkét gpu-ra jöttek a csomagok. Logban is úgy szerepelt, hogy mindkét gpu-hoz kéri a csomagot. Nyilván a beállítás után szinkronizáltam a BAM-mal.
Amikor már nagyon untam kikapcsoltam Boincban a BAM-ot, kézzel töröltem a projekteket, kilőttem a Boincot, ezután töröltem az appdatában a Boinc könyvtárat. Ezután újból elindítottam, kapcsolódtam a BAM-hoz és felvettem a WCG-t 1 gpu-val. Viszont csak cpu-ra jöttek a csomagok.
Eltelt 24h, ismét volt egy autómatikus BAM szinkron és törölte a tegnap felvett WCG-t.
11/17/2022 2:02:23 PM | | Account manager contact succeeded
11/17/2022 2:02:23 PM | World Community Grid | Resetting project
11/17/2022 2:02:30 PM | World Community Grid | Detaching from projectWin10, Boinc 7.16.20(x64)
Valakinek 5let? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- Formula-1
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest