Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Hali!
A BoincStats féle BAM-mal kapcsolatban remélem tudtok segíteni. Két vga van a gépemben (intel cpu-ba integrált + dedikált) és azt szeretném, hogy csak az egyikre küldjenek a projektek csomagokat. Boincban nem találtam ilyen beállítást, neten a BAM-ot ajánlották erre.
Az utóbbi időben eléggé érdekesen működik. Beállítottam, hogy csak az egyik gpu-ra küldjön csomagokat (WCG, Einstein), de többszöri próba után is mindkét gpu-ra jöttek a csomagok. Logban is úgy szerepelt, hogy mindkét gpu-hoz kéri a csomagot. Nyilván a beállítás után szinkronizáltam a BAM-mal.
Amikor már nagyon untam kikapcsoltam Boincban a BAM-ot, kézzel töröltem a projekteket, kilőttem a Boincot, ezután töröltem az appdatában a Boinc könyvtárat. Ezután újból elindítottam, kapcsolódtam a BAM-hoz és felvettem a WCG-t 1 gpu-val. Viszont csak cpu-ra jöttek a csomagok.
Eltelt 24h, ismét volt egy autómatikus BAM szinkron és törölte a tegnap felvett WCG-t.
11/17/2022 2:02:23 PM | | Account manager contact succeeded
11/17/2022 2:02:23 PM | World Community Grid | Resetting project
11/17/2022 2:02:30 PM | World Community Grid | Detaching from projectWin10, Boinc 7.16.20(x64)
Valakinek 5let? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.16.)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Eladó egy pixel 7
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest