Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Hali!
A BoincStats féle BAM-mal kapcsolatban remélem tudtok segíteni. Két vga van a gépemben (intel cpu-ba integrált + dedikált) és azt szeretném, hogy csak az egyikre küldjenek a projektek csomagokat. Boincban nem találtam ilyen beállítást, neten a BAM-ot ajánlották erre.
Az utóbbi időben eléggé érdekesen működik. Beállítottam, hogy csak az egyik gpu-ra küldjön csomagokat (WCG, Einstein), de többszöri próba után is mindkét gpu-ra jöttek a csomagok. Logban is úgy szerepelt, hogy mindkét gpu-hoz kéri a csomagot. Nyilván a beállítás után szinkronizáltam a BAM-mal.
Amikor már nagyon untam kikapcsoltam Boincban a BAM-ot, kézzel töröltem a projekteket, kilőttem a Boincot, ezután töröltem az appdatában a Boinc könyvtárat. Ezután újból elindítottam, kapcsolódtam a BAM-hoz és felvettem a WCG-t 1 gpu-val. Viszont csak cpu-ra jöttek a csomagok.
Eltelt 24h, ismét volt egy autómatikus BAM szinkron és törölte a tegnap felvett WCG-t.
11/17/2022 2:02:23 PM | | Account manager contact succeeded
11/17/2022 2:02:23 PM | World Community Grid | Resetting project
11/17/2022 2:02:30 PM | World Community Grid | Detaching from projectWin10, Boinc 7.16.20(x64)
Valakinek 5let? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő