- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Q.R.
csendes tag
Hello zolek!
volt szerrencsém kipróbálni a BITCOIN-t a múlt hónapban... (MSI 7970 Ghz Edition 99% on nyúzattam egy álló napig
) Ezen a szinten, mármint a 'mi' végfelhasználói szintünkön nem rentábilis., azt kell mondjam, mára ez lett a "bolondok aranya" felejtős az egész..
Hacsak speciálisan erre a célra kifejlesztett célhardvert be nem szerez a lúzer izé júúzer
A fent nevezett kollega javaslatát követve...utad máriskivankövezvetehát kövesd a cikkben leírtakat: regisztráció; tárca létrehozása; blabla...
Ja és majd elfelejtettem a zsét:
- Emlékeim szerint úgy sacc/kábé 125000 pénzért lehet hosszas megrendelési procedura után hozzájutni a hőn áhított "BITörlő bányagéphez." Persze nem ám zöldhasú Benjamin Franklinért, hanem ropogós euroért.
Egyébként pont ma olvastam Zsindexen ,hogy az FBI valakit 'legombolt' 27000 Bitcoinnal. Na bumm mondom, s'ko miva?! Eszembe jutott az említett Prohardveres cikkben írt átváltási arány: 1:136 dollárban értendő..[
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest