Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbpeti80
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem más máshol a kérdést, de több szem többet lát alapon hátha nagyobb sikerrel járok, gondoltam itt is megkérdem
E39 528iA-ról van szó.
Üzemanyagszintmérőt cseréltem az autón, AC oldalit. Elvileg mindent rendben csináltam, mutatja újra a szintet rendesen, viszont a csere óta a következőt produkálja az autó:
Minél többet áll az autó, annál nehezebben indul be, annál több ideig kell indítózni. Ha beindulás után járok vele, akkor utána pöccre indul, de ha tovább áll az autó mint mondjuk kb. egy óra, akkor újra nagyon sokáig kell indítózni. Mit rontottam el? A szintjelző bontott volt, nem lehet hogy ott van valami gond? (bár nem tudom, mi gondja lehet, amitől ilyesmit produkálna az autó).
Köszi előre is:
dbpeti
[ Szerkesztve ]
-
dbpeti80
csendes tag
válasz Xmodule #22441 üzenetére
a nehéz szervonak örülj szerintem, mert az inkább előny mint hátrány Nekem volt már cityszervós puntom, és ugyan tényleg kisujjal lehet tekerni a kormányt, ami jól jön parkoláskor, de hogy az útból semmit nem érzel vele, ez is biztos. Nem véletlen pl, hogy 50 km/h felett a city szervo is kikapcsol. Az e46 egy férfias autó, férfias kormányzással Ez így van jól, isten ments hogy másmilyen legyen
-
dbpeti80
csendes tag
válasz mézespálinka #22437 üzenetére
Üdv!
Én E39-hez vettem ezt a kábelt:
http://www.aliexpress.com/item/2014-Hot-Sale-For-BMW-INPA-K-CAN-K-DCAN-USB-diagnostic-Interface-Coder-Scanner-Reader/543278845.html
Kipróbáltuk időközben dbtibi e46-osán, és tökéletesen működött. Megvan az az előnye a többi óccókínai cuccal szemben, hogy ebből nem spórolták ki azt az átkötést, ami a gyújtáshoz kell. Magyarán ez normálisan érzékeli a gyújtást pl INPA esetén, nem kell büngyölgetni, forrasztgatni mindenféle lábakat. Kapsz hozzá egy CD-t, amin rajta van az INPA, meg egy kínai telefonnal rögzített howto-video, borzasztó minőségben. Ez alapján nagynehezen sikerült rátennem laptopra a cuccot, működik is, ahogy kell. INPA-tól ne félj, én se értek hozzá, de nem ördöngősség megtanulni (mi is csak tanuljuk, igaz, dbtibi? . Egyelőre csak kiolvasgatni használd, azzal nem rontasz el semmit. Nade ezt majd az okosok megmondják helyettem
-
dbpeti80
csendes tag
válasz CharlieDrop #22373 üzenetére
Üdv! Nekem kellene az e36. A helyzet az, hogy van egy e39-em, ami építkezés miatt eladó, és szintén az építkezés az oka annak, hogy a következő kiszemelt egy e36 lenne, és max 350ezer Ft-ból. Tudom hogy ennyiből csodát ne várjak, nekem igazából két dolog lenne a fontos. A kaszni ne legyen szétrohadva, (legalább a teherviselő elemeknél ne), illetve a motorja jó legyen. Na meg persze bírjon ki lábon pár hónapot, mielőtt felújítom. Minden más mellékes, és filléres.
Tudom, inkább néznem kéne ideiglenesen egy marutit, de ez már a 3. BMW-m, és célom lenne, hogy miután megint rendbeszedem magam anyagilag, felújítom, ahogy azt kell
A motor mindegy csak benzines, 16, vagy 18-as is lehet.
Szóval ha valamelyikőtök tud ilyen "csodáról", akkor vevő lennék rá
Köszi előre is!
Üdv:
dbpeti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- PlayStation 3
- Politika
- Akvarisztika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest